10.12.19

ΦΩΤΟ - Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ ...

Μπορεί η καταιγίδα Διδώ να δηλώνει ισχυρό «παρών» στο κέντρο της Αθήνας, όμως αυτό δεν εμπόδισε την τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου που κοσμεί την κεντρική πλατεία της Αθήνας στο Σύνταγμα.
Παρά την ισχυρή βροχή πλήθος κόσμου προσήλθε στην πλατεία Συντάγματος όπου ο Κώστας Μπακογιάννης φωταγώγησε το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο  ύψους 17 μέτρων που ήρθε από το Καρπενήσι. 
O δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε την ομάδα ανθρώπων που εργάζεται για τις εορταστικές εκδηλώσεις, τους εργαζόμενους του Δήμου Αθηναίων και τους δωρητές του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου».
«Φέτος η Αθήνα είναι πιο φωτεινή και λαμπερή από ποτέ, με δρόμους και πλατείες που φωτίζονται για πρώτη φορά» υπογράμμισε ο κ. Μπακογιάννης.
Λίγο πριν «ανάψει» το χριστουγεννιάτικο δέντρο έκανε ένα αστείο για τις καιρικές συνθήκες λέγοντας πως: «βρέξει - χιονίσει, το δέντρο θα φωτίσει».
Νωρίτερα, σε μια εκδήλωση που παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια, ανέβηκαν στην σκηνή για το μουσικό κομμάτι της βραδιάς η Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, ενώ εμφανίστηκε και η ομάδα κρουστών Batala Atenas.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου