7.3.20

Αγόρασε χαρτί τουαλέτας για 12 χρόνια!!!


Από  λάθος, κατάφερε να παραγγείλει χαρτί τουαλέτας για 12 χρόνια μια οικογένεια στην Αυστραλία.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Χάιντι Γιανέτσκι έκανε τη συνήθη παραγγελία για την ίδια και την οικογένειά της, μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, κατά λάθος αντί για 48 ρολά χαρτιού, παρήγγειλε 48 κουτιά, ήτοι… 2.304 ρολά…
Μάλιστα, η παραγγελία έγινε σε περίοδο γενικότερης αναταραχής, όπου οι μαζικές αγορές λόγω του κορωνοϊού (Covid-19) έχουν αναγκάσει μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Αυστραλία να περιορίσουν τις ποσότητες σε μια συσκευασία ανά άτομο. Η Γιανέτσκι έμεινε ήσυχη, καθώς δεν πρόσεξε και την ομολογουμένως τεράστια χρέωση στην πιστωτική της κάρτα. Το κατάλαβε μόνο όταν το διαδικτυακό κατάστημα εκτέλεσε την παραγγελία και οι παλέτες παραδόθηκαν στο σπίτι της στη βόρεια Πολιτεία του Κουίνσλαντ. 
Πώς ένοιωσε για αυτό το λάθος; «Έπαθα πλάκα, σάστισα και ένοιωσα μάλλον ανόητη», δήλωσε η Γιανέτσκι.
Πάντως ο σύζυγός της, Κρις, αποφάσισε να κάνει τα κατορθώματα της συζύγου του μέσω Facebook, κάνοντας λόγο για «συναρπαστική ημέρα». Δεν δίστασε μάλιστα να δείξει την Χάιντι να κάθεται σε έναν «θρόνο» από κουτιά, στολισμένο με χαρτιά τουαλέτας, κρατώντας ένα ραβδί και φορώντας μια κορώνα, φτιαγμένα και τα δύο από ρολά χαρτιού τουαλέτας. Οι αναρτήσεις του έκτοτε έγιναν viral. Είμαι ανακουφισμένη που οι φίλοι και η οικογένειά μου δεν χρειάζεται να ανησυχούν γι’ αυτό», δήλωσε η Γιανέτσκι, ερωτηθείσα πώς νιώθει για την αυξημένη ζήτηση για χαρτί τουαλέτας στην Αυστραλία. Πάντως, έχοντας προφανώς διασκεδάσει τα όσα συνέβησαν, η οικογένεια αποφάσισε να πουλήσει κάποια κουτιά σε έρανο, στην τιμή που τα αγόρασαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου