6.3.20

Γιος γνωστού επιχειρηματία ο νεαρός που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 47 χρονο στο Καβούρι

Γιος γνωστού επιχειρηματία είναι ο 24χρονος, ο οποίος ξυλοφόρτωσε την περασμένη Δευτέρα μέχρι θανάτου 47χρονο σε συγκρότημα κατοικιών στη θέση Φάρος στο Καβούρι.
Ο 24χρονος, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον παππού του που έστησε έναν επιχειρηματικό κολοσσό, γρονθοκόπησε εκτός ελέγχου 47χρονο γείτονά του για ασήμαντη αφορμή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 24χρονος έβγαινε από το σπίτι του μαζί με την κοπέλα του όταν ο 47χρονος έκανε κάποιο σχόλιο.
Στη συνέχεια, ενδεχομένως γιατί ο 24χρονος είχε προηγούμενα με τον 47χρονο, ο νεαρός προσέγγισε το θύμα και άρχισε να τον χτυπάει με δύναμη στο κεφάλι.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο αλλά ο 47χρονος αρνήθηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Μπήκε στο σπίτι του και έπεσε για ύπνο.
Το αποτέλεσμα ήταν, πιθανότατα λόγω εσωτερικής αιμορραγίας, να βρει τραγικό θάνατο στο κρεβάτι του.
Ο 24χρονος αρχικά εξαφανίστηκε. Την επόμενη ημέρα, ωστόσο, εμφανίστηκε στην Αστυνομία και παραδόθηκε, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον Ανακριτή με τη δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εάν το θύμα είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενδεχομένως η κατάληξη του περιστατικού να ήταν διαφορετική.
Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια, που έχει πάρει πλήθος καταθέσεων από την περιοχή.
Ο 24χρονος είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Η επιχείρηση πέρασε από τον παππού (ιδρυτή) στον γιο. Δεν πρόλαβε όμως, να περάσει στον 24χρονο (δράστη της υπόθεσης). Και αυτό γιατί κάποια στιγμή η εταιρεία χρεοκόπησε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου