6.3.20

Ξενοδοχείο πουλήθηκε αντί 3,5 εκατ. στη Σκιάθο

Στην αγορά του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει στην κατοχή της το ξενοδοχείο «Plaza» της Σκιάθου ανακοίνωσε ότι προχώρησε η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ. Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται σε 3.500.000 ευρώ.
Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην παραλία της Καναπίτσας και απέχουν μόλις 8 χλμ από την πόλη της Σκιάθου και το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού. Το ξενοδοχείο είναι 3 αστέρων, 79 δωματίων και συνολικής επιφάνειας 3.888 τμ. Διαθέτει 2 πισίνες, εστιατόριο, ναό, κτίριο προσωπικού και είναι κτισμένο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 7.135 τμ.
Η εταιρεία υπέγραψε την μίσθωση του ακινήτου στην Hotel Keys ΜΑΕ, θυγατρική της HotelBrain ΑΕ. Με την προσθήκη του Plaza Hotel, το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει πλέον 5 ξενοδοχεία συνολικής αξίας περίπου 20 εκατ. ευρώ και συνολικής δυναμικότητας 266 δωματίων σε τουριστικά νησιά (Πάρο, Τήνο, Κέρκυρα, Σκιάθο) καθώς και στην Αθήνα (υπό‐κατασκευή). Η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Μέχρι σήμερα έχει επενδυθεί συνολικό ποσό 20,3 εκατ. ευρώ από τα καθαρά κεφάλαια της αύξησης ποσού 48,4 εκατ. ευρώ (εξαιρουμένων των εξόδων της αύξησης) για την αγορά 9 ακινήτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου