6.3.20

Ελάχιστος κόσμος κυκλοφορεί στη Πάτρα - Κλείνουν επιχειρήσεις για απολύμανση

Συνεχίζουν να κλείνουν καταστήματα και επιχειρήσεις στην Πάτρα Επιχειρήσεις στην Πάτρα, κλείνουν τους χώρους τους, για λίγες ημέρες, όπως ειδοποιούν εργαζόμενους και καταναλωτές, προκειμένου να προβούν σε απολύμανση του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως επιβάλλουν οι όροι του ΕΟΔΥΥ. 
Στο κέντρο της πόλης, σε αρκετές επιχειρήσεις, έχει αναρτηθεί η σχετική ενημέρωση όπως έγραψε και χθες το tempo24.news.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες μετά την επιχείρηση "Γερμανός" που ανακοίνωσε διακοπή της λειτουργίας του για απολύμανση, ακολούθησε και η Cosmote
Στο μεταξύ σήμερα Παρασκευή παρατηρείται αισθητά μειωμένη κίνηση στο κέντρο της Πάτρας. Οι έμποροι και επιχειρηματίες της Πάτρας αναφέρουν οτι η πτώση του τζίρου είναι κατακόρυφη λόγω του κορονοϊού, με ελάχιστουν καταναλωτές να επιλέγουν τα τελευταία 24ωρα να κάνουν αγορές.
Να σημειωθεί οτι ακόμη και ο αριθμός των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην πόλη είναι σημαντικά μειωμένος και μάλιστα σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ υπάρχουν και χώροι στάθμευσης στην Πάτρα που σήμερα δεν  λειτουργούν.
Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο λοιπόν οτι ο κορονοϊός και τα μέτρα που αναγκαστικά έχουν ληφθεί, άρχισαν να χτυπούν την οικονομική ζωή της Πάτρας.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου