6.3.20

Κορονοϊός: Και τρίτο γκρουπ με 30 άτομα είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους

Αυξάνονται κι άλλο οι φόβοι για αύξηση στα κρούσματα κορωνοϊού αφού πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ακόμη 30 Έλληνες επέστρεψαν χθες το βράδυ από τους Αγίους Τόπους όπου είχαν μεταβεί για εκδρομή.
Πρόκειται για εκδρομείς από την Εορδαία και κυρίως από την Πτολεμαϊδα η εκδρομή των οποίων είχε προγραμματιστεί μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκδρομείς πέρασαν από έναν πρώτο έλεγχο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Να σημειωθεί πως το kozanimedia επικοινώνησε με το δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν ενήμερος για το θέμα, με τον ίδιο να αναφέρει πως παρακολουθεί το ζήτημα και πως δε χρειάζεται κανένας πανικός.
Το σύνολο των εκδρομέων είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα. Η εκδρομή είχε προγραμματιστεί από τους ίδιους, αρκετές μέρες νωρίτερα και πριν προκύψει οποιοδήποτε κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή.
Υπενθυμίζεται πως στους Αγίους Τόπους είχε βρεθεί και το γκρουπ των Ελλήνων εκδρομέων από το οποίο 32 κόλλησαν τον κορωνοϊό, ενώ όπως έγινε γνωστό και δεύτερο γκρουπ με 51 ταξιδιώτες που είχε πάει στην ίδια περιοχή επιστρέφει στα Ιωάννινα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου