7.3.21

Πέτρος Τατούλης: «Νίκας-Σκαντζός οδηγούν σε διάλυση το Περιφερειακό Συμβούλιο»

Με κυνικό τρόπο ο κ.Νίκας στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συνεδρίου στις 5 Μαρτίου 2021, σχετικά με τη μεταφορά μαθητών ΑΜΕΑ, ομολόγησε ότι αρνήθηκε να εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε ληφθεί στις 25 Ιανουαρίου 2021 (ΑΔΑ: ΩΚ9Ι7Λ1-ΔΘ5), βάσει της οποίας οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα έπρεπε άμεσα να τροποποιήσουν όλες τις συμβάσεις μεταφοράς μαθητών ΑΜΕΑ με ταξί που μεταφέρονταν (3) και (4) παιδιά ΑΜΕΑ στο ίδιο ταξί. Απαξιώνοντας ακόμα και τα μέλη της παράταξης του που είχαν ψηφίσει τη συγκεκριμένη απόφαση, ο κ.Νίκας… άλλαξε γνώμη και κάνοντας για ακόμα μια φορά «κωλοτούμπα», αποφάσισε πώς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με συνθήκες Covid-19 είναι νόμιμο να μεταφέρονται (3) και (4) παιδιά AMEA με ένα ταξί!!!
Καταγγέλλουμε τον κ.Περιφερειάρχη για την ανάλγητη και επικίνδυνη αυτή συμπεριφορά του.
Η παράταξη μας θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέτρα και θα απευθυνθεί σε όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές προκειμένου να σταματήσει αυτή η πολιτική «παράνοια» που επικρατεί στην Πελοπόννησο.
• Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μανώλης Σκαντζός για μία ακόμη φορά…ξαναχτύπησε!!! Με το γνωστό εκνευρισμό του και εξαπολύοντας κραυγές επιτέθηκε φραστικά με αήθη τρόπο στην Περιφερειακή Σύμβουλο της Π.Ε. Αρκαδίας και παιδίατρο κα.Κλημεντίνη (Κλειώ) Κορώνη-Παπαντωνίου.
Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ο κ.Πρόεδρος επιτέθηκε προσωπικά στην κα. Κορώνη-Παπαντωνίου με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, προσπαθώντας παράλληλα να την εμποδίσει να εκτελέσει το νόμιμο δικαίωμα της να ψηφίσει, έχοντας κλειστά για ακόμη μία φορά τα μικρόφωνα, παραβιάζοντας κάθε έννοια Δημοκρατικής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Όταν ο επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» κ.Πέτρος Τατούλης κατέθεσε ένσταση την ώρα της ψηφοφορίας και ζήτησε την επανάληψη της, ο κ.Πρόεδρος έκρινε μόνος του (!) ότι η ένσταση απορρίπτεται!!! Η παράταξη μας θα προσφύγει για την ακύρωση της συγκεκριμένης κάλπικης ψηφοφορίας, ζητώντας παράλληλα να επιβληθούν όλες οι εκ του Νόμου προβλεπόμενες συνέπειες στον καθολικά υπεύθυνο για την παραβίαση των κανόνων λειτουργίας του Συλλογικού Οργάνου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου