20.8.14

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ –Τους Πυροβόλησαν και τους πέταξαν στον γκρεμό

 ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ!

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ  Η ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ;

Ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζει όχι μόνο την Μεσσηνία αλλά και  το Πανελλήνιο !

Η  ταυτότητα των νεκρών  Κώστα  Σγούρου  και του  25χρονου  φίλου του Γιάννη Κομμάτη  έγινε και επισήμως  γνωστή σήμερα το πρωί όταν οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής εξέτασαν τα πτώματα.
Κάποιοι τους δολοφόνησαν και τους πέταξαν σε γκρεμό, στην περιοχή μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης στην περιοχή του Κάμπου Αβίας 

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για άγριο ξυλοδαρμό τους ωστόσο νεότερα στοιχεία και πληροφορίες  δείχνουν άγρια δολοφονία με όπλα.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη δύσβατη χαράδρα  όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.
Οι δύο άνδρες φέρεται να δέχθηκαν πολλούς πυροβολισμούς. Έχουν πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, αλλά και στο κεφάλι
Οι νεαροί ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας  με μηχανή από την Καρδαμύλη για την Καλαμάτα, χωρίς ωστόσο να φτάσουν ποτέ.
Η έρευνα για  τους δύο νέους 25 και 26 ετών τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από τα ξημερώματα  της Τρίτης  ξεκίνησαν χθές το μεσημέρι  από την ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ,άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στην περιοχή της Δυτικής Μάνης  όπου αργά χθές το βράδυ εντόπισαν τα πτώματα τους

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου