24.2.20

Αδέλφια οι τέσσερις δράστες της δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου

Αδέλφια είναι οι τέσσερις δράστες της δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη.
Η Αστυνομία συνέλαβε ήδη τους τρεις εξ αυτών, ανάμεσά τους τον 32χρονο εργαζόμενο του καταστήματος που είχε ταυτοποιηθεί από την πρώτη στιγμή.
Οι υπόλοιποι δράστες είναι ένας 20χρονος που, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να είναι αυτός που χτύπησε με μαχαίρι τον άτυχο καταστηματάρχη, ένας 17χρονος και ένας 37χρονος. Ο τελευταίος διαφεύγει τη σύλληψή του και αναζητείται.
Από τους υπόλοιπους, ο 32χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία, ενώ ο 20χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης και ο 17χρονος στην Αθήνα όπου διαμένει.
Εις βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κατηγορούμενα αδέλφια, ελληνικής καταγωγής, μετέβησαν το βράδυ του περασμένου Σάββατου στο ταχυφαγείο, επί της Βασιλίσσης Όλγας. Όπως προέκυψε από την προανάκριση του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που εξιχνίασε την υπόθεση, ο 32χρονος φέρεται να ζήτησε τον λόγο από τον άτυχο 45χρονο επειδή επρόκειτο να απολυθεί.
Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία ο ιδιοκτήτης δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι, τα οποία αποδείχθηκαν θανάσιμα. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου όμως το ίδιο βράδυ υπέκυψε στα τραύματά του. Η δολοφονική επίθεση συνέβη μπροστά στα μάτια θαμώνων, υπαλλήλων και περαστικών, ενώ οι δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή, αφήνοντας αιμόφυρτο στο σημείο το θύμα τους.

Στ. Τ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου