29.2.20

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ - Μια ακόμα ΑΣΤΟΧΙΑ της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πϋλου Νέστορος .

Δεν κατέθεσε πρόταση για χρηματοδότηση ώστε να κατασκευάσει και να αναβαθμίσει 25 στάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου μας προϋπολογισμου 50.000 ευρώ . 
Ο Δήμος  μας έχασε  την ευκαιρία  να αποκτήσει καινούργια  στέγαστρα για να μπορούν οι συμπολίτες μας με ασφάλεια και προφυλαγμένοι από το αέρα και την βροχή  να περιμένουν στις στάσεις τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Στις 28 Φεβρουαρίου έληξε  η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα«Φιλόδημος ΙI», στον Άξονα Προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων»,
με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας»
«Οι δαπάνες θα πρέπει να αφορούν την κατασκευή, συντήρηση και αναβάθμιση τωνστάσεων και των στεγάστρων αναμονής επιβατικών αστικών και υπεραστικών γραμμών».
Το ποσό χρηματοδότησης ανά δικαιούχο (δήμο), διαμορφώνεται βάσει των κάτωθι κριτηρίων:
(δ) Σε δήμους με μόνιμο πληθυσμό άνω των 15.000 κατοίκων και έως 60.000κατοίκους, επιχορηγούμενος προϋπολογισμός 50.000,00€, για τον εξοπλισμό έως 25 στάσεων, Κάτι που ισχύει για τον Δήμο Πύλου Νέστορος.

Δημητρης Καφαντάρης

Πρ. Δημαρχος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου