28.2.20

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Με τι καιρό θα κάνουμε Κούλουμα

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας καθώς ο αίθριος καιρός θα συνοδευτεί από νεφώσεις ενώ σε κάποιες περιοχές της χώρας αναμένεται να βρέξει.
Με βροχές και καταιγίδες θα ξεκινήσει το Σάββατο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ωστόσο, το μοτίβο του καιρού θα αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στην ανατολική νησιωτική χώρα το Σάββατο.
Από το μεσημέρι, ωστόσο, ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται αίθριος και με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.
Οι άνεμοι αναμένεται να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ και γρήγορα θα εξασθενήσουν στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια και από το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές.
Η θερμοκρασία του Σάββατο αναμένεται να σημειώσει πτώση στα ανατολικά.
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις αναμένεται ο καιρός την Κυριακή στα δυτικά και τα βόρεια, οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα σημειωθούν βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ ενώ στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία από την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Αραιές νεφώσεις αναμένονται την Καθαρά Δευτέρα οι οποίες θα είναι κατά περιόδους πιο πυκνές στα δυτικά και τα βόρεια, με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.
Οι τοπικές βροχές από το απόγευμα θα σταματήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου