28.2.20

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Οι Ρουμελιώτες έκοψαν την πίτα τους

Ο Σύλλογος Στεροελλαδιτών Μεσσηνίας "Η Ρούμελη" πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο ''MYLO'' του ξενοδοχείου Rex στην Καλαμάτα την καθιερωμένη εκδήλωση του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, την οποία ευλόγησε ο συμπατριώτης μας π. Χρυσόστομος Γιαννακάς και παράλληλα τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέα Διοίκησης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Πρόεδρο, ιατρό Γεώργιο Πάζιο να δίνει ευχές για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. 
Ζήτησε επίσης από τα μέλη να συμμετέχουν όλοι ενεργά στις εκδηλώσεις προκειμένου να υπάρξει σύσφιξη των δεσμών. Στόχος, όπως είπε είναι να μην λησμονήσουν ποτέ τα μέλη και τα παιδιά τους τις ρίζες και τις παραδόσεις τους. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο φίλος του Συλλόγου κύριος Σταύρος Μακρής. 
Το φλουρί που βρήκε αντιστοιχούσε σε μια εικόνα της Παναγίας της Προυσιώτισσας που βρίσκεται στο ιστορικό Μοναστήρι του Προυσού Ευρυτανίας και ένα καλάθι προϊόντων προσφορά του καταστήματος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ''Ένωση Μεσσηνίας'' επί της Ιατροπούλου 10 στην Καλαμάτα. Επίσης
ευχαρίστησε ιδιαίτερα την επί πολλά χρόνια αγαπητή φίλη του Συλλόγου κυρία Αικατερίνη Χαρίτου - Κότση, η οποιά αθόρυβα στηρίζει το Σύλλογο και της προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο.
Μετά την γιορτή ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες.
 
Το νέο Δ.Σ έχει ως εξής:
 
Πρόεδρος: Γεώργιος Πάζιος (8η διετία)
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Τσανής
Γραμματέας: Βασιλική Λέκκα
Ταμίας: Ασπασία Αλιάγα
Αν. Γραμματέας: Βασιλική Βαϊνα
Αν. Μέλη: Ιωάννης Λίβας
Κωνσταντίνος Παντίδος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου