28.2.20

Σε παροξυσμό οι Τούρκοι...«Θα πολεμήσουμε την Ρωσία»

Ας μαζέψουν τα μυαλά τους πριν αρχίσει να ....βρέχει πυραύλους στη Μικρασία όπως χθες στη Συρία !

Μετά τις χθεσινές τρομακτικές απώλειες του τουρκικού στρατού στη Συρία, τις οποίες επιμελώς αποκρύπτουν οι Τούρκοι για εσωτερική κατανάλωση, επακολούθησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσής του νεο-οθωμανικός παροξυσμός και κατευθυνόμενη θεματολογία.
Παράδειγμα βλέπουμε εδώ όπου το Τουρκικό δίκτυο Ahval δίνει ρητορική πολέμου κατά της Ρωσίας με τους παρευρισκόμενους στο πλατό να μιλάνε για τις 16 φορές που έχουν κάνει πόλεμο με τη Ρωσία, με απειλές ότι θα πάρουν εκδίκηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Η προπαγάνδα είναι τέτοια που ακόμα και ο χάρτης με το μέτωπο στη Βόρεια Συρία που δείχνουν είναι λάθος αφού το νότιο τμήμα του θύλακα έχει πέσει από χθες στα χέρια των Σύριων.
Κλασσικές Οθωμανικές τακτικές εκφοβισμού και προπαγάνδας  οι οποίες δε λένε απολύτως τίποτα σε Ρώσους και Σύριους που είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην Ιντλίμπ και το αποδεικνύουν στο πεδίο της μάχης.
Μάλιστα, το δίκτυο Ahval δημοσιεύει με αγγλική λεζάντα, βίντεο από την τουρκική τηλεόραση που αναφέρει πως: «Πολεμήσαμε την Ρωσία 16 φορές στο παρελθόν. Θα το κάνουμε ξανά. Η εκδίκησή μας θα είναι τρομερή».
Να θυμίσουμε στους γείτονες ότι δεν έχουν κερδίσει ΠΟΤΕ πόλεμο κατά της Ρωσίας, καλύτερα να μαζέψουν τα μυαλά τους πριν αρχίσει να βρέχει πυραύλους στη Μικρασία όπως χθες στη Συρία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου