28.2.20

Στη Μητρόπολη (11πμ) η κηδεία του Κ. Βουτσά

Με ένα λουλούδι στο χέρι χιλιάδες άτομα περίμεναν να προσκυνήσουν τη σορό του Κώστα Βουτσά στο παρεκκλήσι του Μητροπολιτικού Ναού της Αθήνας.
Αρκετοί ήταν αυτοί που έφτασαν ακόμη και από την επαρχία για να αποχαιρετήσουν τον αξέχαστο ηθοποιό.
Ο κόσμος που τον αγάπησε και λάτρεψε τους ρόλους του μέσα από την μικρή οθόνη, τον κινηματογράφο και το θέατρο έχει την ευκαιρία να αποτίσει φόρο τιμής.
Την Παρασκευή, η σορός του Κώστα Βουτσά θα τοποθετηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια του. Εκεί στις 11 θα ψαλθεί η νεκρώσιμη ακολουθία, και θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι. Κατόπιν, με πομπή η σορός θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α’ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προφορά του στην Τέχνη και τον πολιτισμό αποφάσισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
•    Η οικογένειά του ζήτησε «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων γιατί αγαπούσε την προσφορά είτε στη Μέριμνα-Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου