25.8.09

Φοιτητής έριξε οξύ σε καθηγητή επειδή τον….. έκοψε

Ένας πρώην φοιτητής από το πανεπιστήμιο του Χο Τσι Μινχ έριξε οξύ σε καθηγητή του που τον έκοψε στα μαθήματα, με συνέπεια να τραυματίσει τον καθηγητή και άλλους 13 φοιτητές.

" Ο καθηγητής και ένας ακόμα φοιτητής βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση", δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος εκτάκτων περιστατικών του γενικού νοσοκομείου Θου Ντουκ.

Ο καθηγητής, δίδασκε Αγγλικά στο πανεπιστήμιο Γεωργίας και Δασοπονίας του Χο Τσι Μινχ όπου ο πρωην φοιτητής Τραν Σουάν Θανχ, 28 χρόνων εισήλθε στην αίθουσα και του έριξε ένα μπολ με οξύ στο πρόσωπο.

Δεκατρείς ακόμα φοιτητές εκτέθηκαν στο οξύ καθώς ο καθηγητής έσκυψε και κινήθηκε για να αποφύγει το οξύ.

Ο Θανχ ήταν φοιτητής στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο από το 2002 μέχρι το 2006 αλλά δεν κατόρθωσε να πάρει πτυχίο γιατί δεν ολοκλήρωσε τα μαθήματα των Αγγλικών, σύμφωνα με τα στοιχεία της πρυτανείας του πανεπιστημίου.

Ο Θανχ δήλωσε στην αστυνομία ότι απέτυχε έξι ή επτά φορές στις εξετάσεις των Αγγλικών και αισθάνεται ότι ο καθηγητής δεν έκανε καμιά προσπάθεια για να τον βοηθήσει.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Θναχ είπε ότι "ακόμα και εάν καταδικαστεί σε θάνατο δεν πρόκειται να αισθανθεί κανένα οίκτο για τον καθηγητή".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου