28.8.09

Αντί να συλλαμβάνουν εμπόρους ναρκωτικών και εμπρηστές συλλαμβάνουν …Δημοσιογράφους

Αν είναι δυνατόν κύριε Παυλόπουλε και κύριε Μαρκογιάννακη αυτή τη στιγμή να κρατείται δημοσιογράφος στο Α.Τ.Γλυφάδας επειδή υποστήριξε μια κοπέλα που είχαν σταματήσει λίγο νωρίτερα! Το περιστατικό συνέβη πριν 1 ώρα περίπου και αφορά τον δημοσιογράφο Μ.Σ. ο οποίος το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα! Ο Μ.Σ. στάματησε σε υπόδειξη του τροχονόμου επειδή δεν φόραγε ζώνη.Μέχρι εδώ καλά.Λίγο πριν στο ίδιο σημείο είχαν σταματήσει μια κυρία με την "κατηγορία" οτι μίλαγε στο κινητό. Ο Μ.Σ. υπερασπίστηκε χωρίς να βρίσει ή να προκαλέσει τους αστυνομικούς, την κοπέλα και γι' αυτό το λόγο οδηγήθηκε, με χειροπέδες(!!) στο Α.Τ. Γλυφάδας με την κατηγορία που υπάρχει στο άρθρο 46 του Π.Κ που λέει οτι...

Ηθικός αυτουργός και άμεσος συνεργός

1. Με την ποινή του αυτουργού τιμωρείται επίσης: α) όποιος με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη που διέπραξε. β) όποιος με πρόθεση παρέσχε άμεση συνδρομή στο δράστη κατά τη διάρκεια αυτής της πράξης και στην εκτέλεση της κύριας πράξης.

2. Όποιος με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να τελέσει κάποιο έγκλημα, με μοναδικό σκοπό να τον καταλάβει ενώ αποπειράται να τελέσει το έγκλημα ή ενώ επιχειρεί αξιόποινη προπαρασκευαστική του πράξη και με τη θέληση να τον ανακόψει από την αποπεράτωση του εγκλήματος, τιμωρείται με την ποινή του αυτουργού μειωμένη στο μισό.

Είναι δυνατόν κύριοι Παυλόπουλε και Μαρκογιαννάκη να κρατείται άνθρωπος επειδή υποστήριξε συμπολίτη του;Συλλάβετε κανέναν έμπορο ναρκωτικών που σκοτώνει ανθρώπους και αφήστε τον Μ.Σ. ελεύθερο να πάει στη δουλειά του!

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_4441.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου