13.10.10

Ροζ σκάνδαλο με υποψήφιο περιφερειάρχη και 23χρονη φοιτήτρια!!!

Τι συνέβη με πασίγνωστο παντρεμένο υποψήφιο περιφερειάρχη και 23χρονη φοιτήτρια πριν ένα χρόνο;
Πώς γνωρίστηκαν και πώς εξελίχτηκε η σχέση τους;
Τι φοβάται τώρα ο υποψήφιος περιφερειάρχης;
Η πληροφορία κυκλοφορεί στα παραπολιτικά πηγαδάκια και δημοσιεύτηκε σε blogs. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, γνωστός παντρεμένος υποψήφιος περιφερειάρχης είχε ερωτική σχέση με 23χρονη φοιτήτρια λίγο πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του και μάλιστα χρησιμοποίησε την πολιτική ιδιότητα του για να την προσεγγίσει.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης φέρεται γνώρισε την 23χρονη φοιτήτρια στις περσινές εθνικές βουλευτικές εκλογές κατά τη διάρκεια περιοδίας του. Η 23χρονη -τότε- φοιτήτρια ήταν... μέλος της φοιτητικής παράταξης του κόμματος του, που τον στηρίζει και σήμερα στις αυτοδιοικητικές εκλογές…
Η φοιτήτρια γοητεύτηκε από τον υποψήφιο περιφερειάρχη και αυτός με τη σειρά του δεν έμεινε αδιάφορος. Με πρόφαση την πολιτική του ιδιότητα την προσέγγισε και της πρότεινε να ξανασυναντηθούν. Στη συνέχεια αντάλλαξαν μηνύματα στο facebook, τα περισσότερα από τα οποία τα έστελνε ο πολιτικός.
Η σχέση φοιτήτριας-υποψήφιου περφερειάρχη δεν έμεινε σε φιλικό επίπεδο και η συνέχεια.. γνωστή. Λίγους μήνες μετά ο πολιτικός και φοιτητρια σταμάτησαν να βλέπονται.
Σήμερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης παλεύει μια δύσκολη γι’ αυτόν μάχη και κάθε ψήφος είναι κρίσιμη. Αυτό που φοβάται είναι μήπως διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση του με την 23χρονη φοιτήτρια, κάτι που θα του δώσει τη χαριστική βολή. Κυρίως ανησυχεί λόγω των γραπτών μηνυμάτων που έστειλε ο ίδιος στο facebook. Τα γράπτά, βλέπετε, μένουν.
Προς το παρόν πάντως, το όνομα του υποψήφιου περιφερειάρη δεν έχει εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο και μια πιθανή αποκάλυψη της σχέσης του με την φοιτήτρια θα έπεφτε σαν «βόμβα» στο πολιτικό σκηνικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου