15.10.10

«Πόλεμος» δηλώσεων Π.Τατούλη- Ο.Κωνσταντινόπουλου !!

Όποιος πολιτικός έχει επιταγές, είναι δικό του ζήτημα να δει πώς θα τις εξοφλήσει !!
Στην αντεπίθεση περνά με δήλωση του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, ζητώντας του εξηγήσεις για την επιλογή Τατούλη.
Σχολιάζοντας την επιστολή αυτή ο κ. Τατούλης σημειώνει τα εξής:
«Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι εγώ προσωπικά και ο συνδυασμός της «Νέας Πελοποννήσου» ουδέποτε προστρέξαμε σε κόμματα και σε βουλευτές προκειμένου να στηρίξουν αυτό το νέο εγχείρημα. Οπότε, κάθε άλλη συζήτηση από εκεί και πέρα, κινείται στον ευφάνταστο χώρο της πολιτικάντικης, παρωχημένης και ιδιοτελούς προσέγγισης των πραγμάτων».
Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ο κ. Τατούλης τονίζει:
«Ωστόσο, όσοι ...επιδιώκουν να κομίσουν προσωπικά οφέλη υπηρετώντας τις δικές τους σκοπιμότητες, όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν συνθήκες πατρωνίας συντηρώντας παλιές λογικές κομματικών περιχαρακώσεων ως σύγχρονοι κομματάρχες, έχουν θέσει τους εαυτούς τους έξω από τις κοινωνικές συλλογικές διεκδικήσεις για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και για μια προοπτική ευημερίας για τους πολίτες της Πελοποννήσου.
Είμαστε από την αρχή ξεκάθαροι. Το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου είναι η επιτυχία του νέου θεσμού και του «Καλλικρατικού» εγχειρήματος, στη λογική ότι προσφέρει τη μοναδική διέξοδο από τα χρόνια αδιέξοδά μας.
Η υπέρβαση του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ να στηρίξουν την αχρωμάτιστη «Νέα Πελοπόννησο» έγινε αποδεκτή στη βάση της κοινής μας πίστης ότι ο «Καλλικράτης» για να αποδώσει τα μέγιστα οφέλη στις τοπικές κοινωνίες πρέπει να υπηρετηθεί από υπερβατικές ανεξάρτητες πρωτοβουλίες ενεργούς συμμετοχικότητας πολιτικών και πολιτών.
Αυτό είναι το δικό μας διακύβευμα, και κανένα άλλο. Οι λευκές ή μαύρες επιταγές αφορούν αποκλειστικά εκείνους που σέρνουν πίσω τους ως βαρίδια τα προσωπικά τους γραμμάτια. Η «Νέα Πελοπόννησος» δεν έχει καμία σχέση με επιταγές οποιουδήποτε χρώματος. Όποιος πολιτικός έχει επιταγές, είναι δικό του ζήτημα να δει πώς θα τις εξοφλήσει».

aftodioikisi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου