16.10.10

Τον νοιάζει μόνο να… εκτελέσει τον Σαμαρά...

«Αν έλεγα δημοσίως αυτά που έλεγα στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τον Καραμανλή, δεν θα είχαμε φτάσει σ’ αυτό το κατάντημα», τονίζει ο επίτιμος !!
Ο Μητσοτάκης έχει πάρει αποφάσεις. Πέρα από τις συνεντεύξεις, έχει αρχίσει να βλέπει κόσμο. Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, δεν ακούει ούτε τον Κυριάκο ούτε την Ντόρα. «Εσείς να κάνετε τη δουλειά σας», λέει και στους δύο. Από την Ψηλή δεν δέχεται κουβέντα. Θεωρεί ότι... ...τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της έδειξαν πως δεν μπορούν να κερδίσουν τον Σαμαρά. «Τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν μ’ είχαν αφήσει να μιλήσω», υποστηρίζει, αναφερόμενος στο εμπάργκο που του είχε επιβληθεί κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών.
Αυτό δεν είναι το μόνο παράπονο που έχει ο Μητσοτάκης από τη θυγατέρα του. Της χρεώνει και τη σιωπή που του επέβαλε όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνούσε η Ν.Δ. «Αν έλεγα δημοσίως αυτά που έλεγα στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τον Καραμανλή, δεν θα είχαμε φτάσει σ’ αυτό το κατάντημα», τονίζει ο επίτιμος, που είναι αλήθεια ότι προς χάριν των φιλοδοξιών της Ντόρας είχε υποχρεωθεί σε πενταετή σιωπή….
Τώρα, που δεν έχει να περιμένει απολύτως τίποτα, είναι διατεθειμένος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Μάλιστα, δεν πολυενδιαφέρεται για το μέλλον του Κυριάκου. «Αυτό που τον νοιάζει είναι να εκτελέσει τον Σαμαρά», αναφέρουν συνομιλητές του.
Ο Ψηλός πιστεύει ότι ήδη έχει κάνει την πρώτη μεγάλη ζημιά. Το έργο όμως δεν έχει τελειώσει. Ο Μητσοτάκης δείχνει αποφασισμένος να στοχεύσει συγκεκριμένα πρόσωπα. Για παράδειγμα, δεν πρόκειται να αφήσει ήσυχους όσους πιστεύει ότι απεργάζονται σενάρια που έχουν ως στόχο την πολιτική του γελοιοποίηση. «Τα ίδια παιδάκια οδήγησαν τον Σαμαρά εκτός Βουλής με την Πολιτική Άνοιξη», λέει.
από το Καρφί

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου