14.10.10

Με Βροχές και υγρασία η σημερινή ημέρα !

Βροχές σε όλη τη χώρα, αυξημένη υγρασία, και μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Αναλυτικά
Αττική : νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μετά το μεσημέρι δυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη : νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Άνεμοι: ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη : νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος : νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου…..
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος : νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Μεταβλητοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία έως 22 βαθμούς.
Κυκλάδες, Κρήτη : παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας. Νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου