" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.10.10

Προτάσεις ΣΟΚ για την Ελληνική οικονομία από Νομπελίστα !!

Προτάσεις σοκ για την ελληνική οικονομία διατυπώνει σε άρθρο του ο Χριστόφορος Πισσαρίδης που πήρε το Νόμπελ Οικονομίας 2010. Τι προτείνει ο νομπελίστας οικονομολόγος;
Ο Χριστόφορος Πισσαρίδης, ελληνοκύπριος οικονομολόγος που βραβεύτηκε με το Νόμπελ Οικονομίας 2010, μεταξύ άλλων προτείνει σε άρθρο του στην Καθημερινή για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας:
- Ειδικά δικαστήρια και δρακόντειες ποινές για υψηλόβαθμους πολιτικούς, συνδικαλιστές, δημόσιους λειτουργούς και επιχειρηματίες, που καταχρώνται δημόσιους πόρους, καθώς και αυστηρή τιμωρία των φοροφυγάδων.
- Σε ιδιώτες αυτοκινητόδρομοι, λιμάνια και αεροδρόμια με τριακονταετή αφορολόγητη εκμετάλλευση.
- Απελευθέρωση έως το 2015 όλων των αγορών και κλειστών επαγγελμάτων.
- Μείωση των άμεσων φόρων στις επιχειρήσεις στο 10% καθώς και σταδιακή μείωση των κρατήσεων κοινωνικής ασφάλισης κατά το ένα τρίτο ως το 2015…
- Ανάκληση της απαγόρευσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και αυτονόμηση των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από το 2013.
- Συνταξιοδότηση και αποκλεισμό από κάθε δημόσια θέση των βουλευτών έπεται από δωδεκαετή θητεία.
- Τέλος, αναδιοργάνωση του εθνικού συστήματος συλλογικών συμβάσεων εργασίας και συνταξιοδότηση σε ηλικία 63 ετών, με μέσο όρο σύνταξης στο 65% των αποδοχών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου