15.10.10

Νέος συνδυασμός για τον Δήμο Τριφυλίας ! «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ»

Με επικεφαλής την κα Μάρθα Κατσούλα – Μιχαλοπούλου !
Το καλό της Τριφυλίας απαιτεί από όλους μας να μην χρησιμοποιήσουμε στις ερχόμενες εκλογές τις ιδεολογικές και κομματικές μας θέσεις για να διχάσουμε τους πολίτες !!
Γαργαλιάνοι 15-10-10
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Ολόκληρος ο κόσμος, η πατρίδα μας και κυρίως ο Δήμος Τριφυλίας μαστίζεται από μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που αλλάζει τη ζωή όλων μας. Επειδή το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στο Δήμο Τριφυλίας μας κάνει να ανησυχούμε για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και μετά την προτροπή συμπολιτών, εκπροσώπων τοπικών φορέων, και ανθρώπων από όλες τις παρατάξεις, αποφασίσαμε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας, για την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Τριφυλίας. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία, παρεμβαίνουμε στα πολιτικά πράγματα του Δήμου Τριφυλίας και ιδρύουμε την «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ», προκειμένου να διεκδικήσουμε αυτό που πραγματικά μας ανήκει…..
Ο νέος Δήμος Τριφυλίας θα πρέπει να σέβεται το δημόσιο χρήμα, να αφουγκράζεται τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και να απαντά στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Το καλό της Τριφυλίας απαιτεί από όλους μας να μην χρησιμοποιήσουμε στις ερχόμενες εκλογές τις ιδεολογικές και κομματικές μας θέσεις για να διχάσουμε τους πολίτες.
Τώρα ψηφίζουμε για το παρών και το μέλλον του τόπου μας, της Τριφυλίας, και όχι για βουλευτές και κόμματα… Απαιτούμε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο αντάξιο των προσδοκιών μας. Επιτέλους πρέπει να γυρίσουμε σελίδα.
Είμαστε πολίτες της Τριφυλίας, ψηφοφόροι όλων των κομμάτων και κανένας από εμάς δεν κατέχει οποιοδήποτε κομματικό αξίωμα. Η εποχή του φανατισμού και του «μαντρώματος» τελείωσε για πάντα. Για εμάς πρώτα απ’ όλα είναι ο Δήμος Τριφυλίας και το συμφέρον όλων των πολιτών του Δήμου.
Δεν υπάρχει από μέρους μας καμία κομματική και παραταξιακή σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια.
Δεν αντιδικούμε με κανέναν. Απέναντι μας είναι μόνο τα προβλήματα του Δήμου Τριφυλίας τα οποία και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε.
Καλούμε όλους τους πολίτες να σπάσουν τα δεσμά που τους επιβάλλουν οι κομματικοί μηχανισμοί και να σκεφτούν πρώτα και πάνω απ’ όλα τον τόπο μας. Ποιος άλλος θα νοιαστεί για τον τόπο μας;…
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας, που απαρτίζεται από όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής μας και που μας συνδέει η αγωνία μας για το μέλλον της Τριφυλίας.
Σύντομα θα αναρτηθεί η ιστοσελίδα της «ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ» www.trifylia.com όπου θα αναρτώνται οι σκοποί και τα οράματα της «ΚΙΝΗΣΗΣ» για το μέλλον της Τριφυλίας και οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα άμεσης έκφρασης των απόψεων τους ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.
Καλούμε τους πολίτες της Τριφυλίας να μας βοηθήσουν με τις προτάσεις και ιδέες τους, να καταθέσουν τις απόψεις τους και το όραμα τους για την πόλη τους, την κοινότητα τους, την γειτονιά τους, προσωπικά ή επικοινωνώντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της «ΚΙΝΗΣΗΣ» μας : anatropi@ trifylia.com .
Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να σας υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο
που σας υπηρέτησα στο παρελθόν από όλες τις δημόσιες θέσεις που κατείχα.
ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Η ΜΟΝΗ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ-ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Μάρθα Μιχαλοπούλου Κατσούλα
Υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου