9.6.11

Σύσκεψη για το μέλλον των ΚΤΕΛ της Πελοποννήσου

Το μέλλον των ΚΤΕΛ της περιφέρειας Πελοποννήσου τέθηκε επί τάπητος σήμερα σε συνάντηση εργασίας των διοικήσεων του κλάδου της περιφέρειας, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Απόστολος Παπαφωτίου.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου με δηλώσεις του, σημείωσε ότι ''τα ΚΤΕΛ στην περιφέρεια Πελοποννήσου είναι μια σημαντική επιχειρηματική μονάδα που προσφέρουν σημαντικό έργο και απασχολούν ένα υψηλό ποσοστό των δυνάμεων της οικονομίας''.
''Συζητήσαμε και το βασικό πρόβλημα -ανέφερε ο Πέτρος Τατούλης-, το μέλλον των ΚΤΕΛ, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι σήμερα μπορείς να αντιμετωπίσεις με καλύτερες προϋποθέσεις επιτυχίας το μέλλον, όταν το προετοιμάζεις κι αυτή είναι η βαθειά μου πίστη''.
Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι ''στα γεγονότα και τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε, δεν αφήνουμε τίποτα που να μην το αγγίζουμε, ιδιαίτερα δεν αφήνουμε οτιδήποτε έχει άμεση σχέση με το βασικό στόχο της Περιφέρειάς μας, που είναι να στηρίξουμε και να δημιουργήσουμε τη δική μας περιφερειακή οικονομία''.
Συμπληρώνοντας ο κ. Τατούλης σημείωσε: ''εγώ ουσιαστικά μοχλεύω την διαβούλευση οι ίδιοι θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Η περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αποδείξει σ' αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα ότι ο περιφερειάρχης και τα στελέχη της περιφέρειας είναι πάντοτε κοντά σε όλους τους πολίτες και σε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας''.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου