10.6.11

Σύνδεση της Κίνας με την Ελλάδα (Costa Navarino ) και την Τουρκία μέσω της Turkish Airlines

Η Turkish Airlines ενώνει την Κίνα με την Ελλάδα και την Τουρκία, μέσω ενός Fam Trip, όπου συμμετείχαν τουριστικοί πράκτορες από τη Σαγκάη και τα περίχωρα. Η πρωτοβουλία της Turkish Arlines αποσκοπεί στο να συνδυαστούν η Ελλάδα και η Τουρκία ως ιδανικοί προορισμοί.
Για την υλοποίηση του προγράμματος, γκρουπ πρακτόρων αποτελούμενο από 30 άτομα ταξίδεψε από τη Σαγκάη με την Turkish Airlines και μέσω της Κωνσταντινούπολης έφτασε στην Ελλάδα, όπου ξεναγήθηκε αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια ταξίδεψε και φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Costa Navarino στην Πύλο. Εκεί, τους υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος κ. Κωνσταντακόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΟΤ Νίκος Κανελλόπουλος.
Επόμενος εν Ελλάδι σταθμός ήταν η Χαλκιδική, και το Porto Carras στη Σιθωνία, ενώ σειρά μετά είχε μία σύντομη ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την αναχώρηση με την THY για την Κωνσταντινούπολη.
Στόχος του ταξιδιού ήταν να πάρουν οι Κινέζοι πράκτορες μία σύντομη γεύση της ελληνικής φιλοξενίας, να γνωρίσουν δύο από τα ομορφότερα σημεία της χώρας σε Νότο και Βορρά, όπως επίσης να ζήσουν την εμπειρία του ταξιδιού με την Turkish Airlines.
Η διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Γκιουλάι Οζτούρκ, η οποία συνόδευε την αποστολή καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα, θέλησε με μία σύντομη δήλωσή της να ευχαριστήσει τους φορείς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του Fam Trip: "Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να διοργανώσουμε αυτό το Fam Trip και να φιλοξενήσουμε τους Κινέζους πράκτορες.
Αυτές οι ενέργειες βοηθούν στον τουρισμό και ο τουρισμός συνδέεται άμεσα με τις αεροπορικές εταιρίες, ενώ παράλληλα φέρνει ακόμα πιο κοντά τις δύο χώρες, οι οποίες αποτελούν σπουδαίους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου.
Οφείλω να ευχαριστήσω τα δύο ξενοδοχειακά συγκροτήματα που μας φιλοξένησαν, το Costa Navarino και το Porto Carras, τον πρόεδρο του ΕΟΤ κύριο Κανελλόπουλο, όπως επίσης και όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου