9.6.11

Προϊστάμενος Σούπερ Μάρκετ μιμήθηκε τον ….Στρος Κάν !!

Η καταγγέλλουσα είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτόησε τον προϊστάμενό της !!
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε μια εργαζόμενη μητέρα δυο παιδιών από τον διευθυντή της. Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την ίδια και αναμένεται να οδηγηθεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα της Πάτρας «Ρεπόρτερ» το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Ο διευθυντής του σούπερ μάρκετ ζήτησε από την εργαζόμενη να παραμείνει στο κατάστημα μετά το κλείσιμο, προφασιζόμενος κάποια δουλειά.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο προϊστάμενός της εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και στην την «έπεσε» χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις επιχειρώντας μάλιστα να την αγγίξει σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα «νύχια» του διευθυντή και τότε αυτός την απείλησε πως εάν έλεγε οτιδήποτε, όχι μόνο θα την απέλυε, αλλά και ότι θα ενημέρωνε το σύζυγό της πως τάχα διατηρούσαν σχέση.
Όμως τα πράγματα δεν έμειναν εκεί. Ο διευθυντής συνέχισε να την παρενοχλεί με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταφύγει σε συνδικαλιστή για να καταγγείλει το γεγονός. Ήδη έχει ενημερωθεί η διοίκηση της εταιρείας για το περιστατικό, ενώ αναμένεται να κατατεθεί μήνυση και αγωγή, τόσο κατά του διευθυντή, όσο και κατά της εταιρείας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου