" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.6.11

Καταργούν στην ουσία τα Αθλητικά σχολεία !

Αυστηρά όρια και προϋποθέσεις στη λειτουργίας των αθλητικών τμημάτων σε γυμνάσια και λύκεια από την επόμενη σχολική χρονιά βάζει το υπουργείο Παιδείας.
Για να μπορέσει να λειτουργήσει ένα Τμήμα Αθλητικής Διευκόλυνσης (ΤΑΔ) στη β και γ γυμνασίου οι μαθητές πρέπει να είναι τουλάχιστον 7 στο σύνολο των τάξεων κατά άθλημα για τα ατομικά και 12 για τα ομαδικά αθλήματα.
Στα λύκεια η αναλογία είναι 5 και 8.
Ωστόσο το μέλλον των τμημάτων μάλλον είναι δυσοίωνο καθώς φέτος δεν θα γίνουν αγώνες επιλογής μαθητών, ούτε θα εγγραφούν καινούργιοι μαθητές στην Α τάξη των ΤΑΔ (α γυμνασίου) καθώς «η επερχόμενη αλλαγή του συστήματος λειτουργίας των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης είναι πιθανό να μην τους επιτρέψει την ολοκλήρωση της φοίτησής τους σε αυτά».
Με λίγα λόγια, το υπουργείο ουσιαστικά «κόβει» την εισροή μαθητών στα αθλητικά γυμνάσια με τη δικαιολογία ότι μπορεί να μην έχουν… τμήματα να συνεχίσουν…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου