" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.6.11

Φύτρα Γερμανικών φασολιών υπεύθυνα για το E.coli

Σε πακέτο με φύτρα φασολιών από αγρόκτημα οργανικών προϊόντων στην Κάτω Σαξονία, εντόπισαν οι γερμανικές αρχές το θανατηφόρο στέλεχος του βακτηρίου E.coli, που προκάλεσε τον θάνατο 31 ανθρώπων στην Ευρώπη.
"Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, τα φύτρα φασολιών προέρχονται από το αγρόκτημα στο Μπινενμπίτελ", ανακοίνωσε η υπηρεσία προστασίας των καταναλωτών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, όπου βρέθηκε το πακέτο.
"Το εύρημα αυτό επιβεβαιώνει την προειδοποίηση που εκδόθηκε για την κατανάλωση φύτρων φασολιών. Επομένως, γίνεται όλο και πιο πιθανό τα φύτρα φασολιών να αποτελούν την πηγή των μολύνσεων από E.coli", δήλωσε ο Γιοχάνες Ρέμελ, υπουργός αρμόδιος για την Προστασία των Καταναλωτών στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.
Οι Γερμανοί αρχικά είχαν κατηγορήσει την Ισπανία για την επιδημία, γεγονός που προκάλεσε ζημιά στις εξαγωγές της χώρας της Ιβηρικής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου