10.6.11

Costa Navarino - Το γήπεδο γκολφ The Dunes Course στο νέο Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters!

The Bay Course .Παίξτε μαζί με τον Tiger Woods στο γήπεδο The Dunes Course της Costa Navarino!
Το νέο παιχνίδι Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών γκολφ που κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, περιλαμβάνει το πρώτο signature γήπεδο της Costa Navarino , το μοναδικό στην Ηπειρωτική Ευρώπη που συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν την έκδοση του παιχνιδιού, ανάμεσα σε 16 από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ ανά τον κόσμο!
Μέρος της ξεχωριστής εμπειρίας του παιχνιδιού, είναι το The Dunes Course . Χρησιμοποιώντας τον αναλογικό μοχλό στο χειριστήριο του PS3 και Xbox, o παίκτης μπορεί να μιμηθεί την κίνηση του γκολφέρ. Υπάρχουν πολλές επιλογές ώστε να τελειοποιήσει ο παίκτης τις βολές του και να αναβαθμίσει τις δυνατότητές του. Για να κερδίσει τους απαραίτητους βαθμούς ώστε να βελτιωθεί, πρέπει να σημειώσει χαμηλότερη βαθμολογία, την οποία μετά μπορεί να χρησιμοποιήσει ώστε να βελτιώσει τη δύναμη, το putting και το spin-control. Το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσης και για την πλατφόρμα Wii.
Οι παίκτες θα ξεκινήσουν το ταξίδι προς την κατάκτηση του Masters μέσα από το Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters, ανακαλύπτοντας το παιχνίδι στο The Dunes Course, που έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων. Η ειδικά σχεδιασμένη κλίση των οπών αλλά και του χλοοτάπητα είναι από τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα του, ενώ κάθε μία από τις 18 οπές του διαθέτει πολλαπλά σημεία εκκίνησης (tees) ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι παίκτες να επιλέξουν το βαθμό δυσκολίας του γηπέδου για το παιχνίδι τους. Σχεδιασμένο από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή US Masters και αρχηγό της ομάδας Ryder Cup, σε συνεργασία με την European Golf Design, εκτείνεται σε ένα ποικιλόμορφο τοπίο με εκπληκτική θέα προς το Ιόνιο πέλαγος. Μέρος του γηπέδου περνά μέσα από τα ελαιόδεντρα και το δάσος, ενώ οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι κοντά στις όχθες του ποταμού Σέλλα, που διασχίζει το γήπεδο.
Επίσης, το γήπεδο The Dunes Course συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στα “Πιο συναρπαστικά νέα γήπεδα του κόσμου” σύμφωνα με το περιοδικό Golf World και στα “50 καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης” σύμφωνα με το περιοδικό Golf Monthly!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου