12.10.11

Στο στόχαστρο των ΜΜΕ ο Κουσελάς !

Με το θάρρος της Γνώμης : Γράφει ο Μεσσήνιος !
Τι φοβούνται άραγε οι εκδότες και θέλουν να βγάλουν τον Κουσελά αναξιόπιστο;
Θορυβημένοι οι νεόκοποι αλλά και οι παραδοσιακοί εκδότες από την περίφημη «λίστα » Κουσελά ( πιθανόν τα ονόματα τους να περιέχονται σε αυτή )έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα λασπολογίας ενάντια στον Μεσσήνιο πολιτικό που « τάραξε » τα νερά ακουμπώντας ένα θέμα που κυριολεκτικά καίει !
Συνηθισμένοι χρόνια να είναι τα « Χαϊδεμένα »παιδιά του συστήματος δεν μπορούν ούτε καν να διανοηθούν ότι κάποιος πολιτικός « εκτός επιρροής » έρχεται να ταράξει τα νερά !
Στον αγώνα αυτό για τους ανεπιθύμητους των (εκδοτών ….ο Θεός να τους κάνει φυσικά εκδότες γιατί τα ΜΜΕ που ελέγχουν είναι μέσα πίεσης για τις …κύριες ασχολίες τους που δεν είναι φυσικά ενημερωτικές ) βρίσκουν πρόθυμα « δημοσιογραφικά παπαγαλάκια » της ενημέρωσης να αναπαράγουν αλλά και να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των εκδοτών – αφεντικών τους !! Μπορούν λοιπόν οι κ.κ εκδότες να ενημερώσουν μέσα από τα μέσα που ελέγχουν πόσα είναι τα χρέη τους στους ασφαλιστικούς οργανισμούς ,αν έχουν καταβάλλει και πόσα από το περίφημο αγγελιόσημο , τι έχουν πληρώσει στο Ελληνικό δημόσιο για την καταπάτηση των κρατικών συχνοτήτων τηλεοπτικών και ερτζιανών .
Συχνότητες τις οποίες εμπορεύονται κιόλας αποκομίζοντας ασύλληπτα ποσά πουλώντας «αέρα » που δεν τους ανήκει !
‘Άλλωστε ο Κουσελάς δεν είναι ο πρώτος πολιτικός εκτός « επιρροής του εκδοτικού συστήματος » που στοχοποιείται, (μήπως ξεχάσαμε τον Δημ. Τσοβόλα που προσπάθησαν να τον υποβαθμίσουν χαρακτηρίζοντας τον « Γιό του Αγωγιάτη ») .
Τελικά στην Ελλάδα ελπίδα πολιτικής επιβίωσης έχουν μόνο οι γόνοι από τα πολιτικά τζάκια και οι εκλεκτοί των μεγαλοπαραγόντων του δημόσιου βίου και ίσως αυτή είναι πραγματική αιτία που οδήγησαν την χώρα μας σε αυτό το χάλι

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου