28.2.12

Τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision 2012 !!

Η ΕΡΤ και η Universal Music Greece (η μόνη δισκογραφική εταιρεία που απεδέχθη να αναλάβει το αναλογούν μερίδιο του κόστους που συνεπάγεται η συμμετοχή μας) παρουσίασαν το πρωί της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου, τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη του ένα και μοναδικού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2012.
Στη διαδικασία της ανάδειξης του, είναι ασφαλώς δεδομένη και η συμμετοχή του κοινού, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή μας στον διαγωνισμό.
Τα διαγωνιζόμενα τραγούδια παρουσιάστηκαν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr και www.ert.gr/eurovision) καθώς και μέσα από τις σελίδες των κοινωνικών δικτύων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον μεγάλο μουσικό θεσμό, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert).
Μέχρι στιγμής λόγω τεχνικού προβλήματος τα τραγούδια δεν ακούγονται, παρά την ανακοίνωσή των τίτλων τους. Ωστόσο, αναμένουμε να αποκατασταθεί το πρόβλημα στις επίσημες διαδικτυακές σελίδες του διαγωνισμού.
Οι τίτλοι των διαγωνιζόμενων τραγουδιών είναι οι εξής:
“No Parking”
“Killer Bee”
“Baby I’m Yours”
“Afrodisiac”
Ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς.
Η online διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό αρχίζει από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου