3.4.12

Ελ. Μελέτη εναντίον Ελ.μενεγάκη

Μια παλαιά κόντρα θα αναβιώσει ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο αμέσως μετά το Πάσχα. Η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει την πρωινή ζώνη και μετακομίζει στη μεσημεριανή, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. 
Οι δύο παρουσιάστριες θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους προσπαθώντας να κερδίσει η μία την άλλη στη μάχη της τηλεθέασης. 
Στα σχέδια των υπευθύνων του Star ήταν να μετακομίσουν την «Πρωινή Μελέτη» στη μεσημεριανή ζώνη την επόμενη σεζόν. Τελικά όμως, λόγω της συνεχούς φθίνουσας διαφημιστικής πίτας στην πρωινή ζώνη, αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες.
Ετσι, αμέσως μετά το Πάσχα, η Ελεονώρα Μελέτη θα ξεκινήσει να κάνει «Μεσημεριανή Μελέτη». Η κίνηση αυτή προκαλεί ντόμινο εξελίξεων και στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και στα εσωτερικά του καναλιού της Κηφισιάς.
Η Ελεονώρα θα βρεθεί απέναντι στην Ελένη αναθερμαίνοντας την τηλεοπτική κόντρα τους που ξεκίνησε όταν η παρουσιάστρια του Star παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ» στον ΑΝΤ1 και η Μενεγάκη τον «Καφέ με την Ελένη» στον Alpha.
Τώρα οι δύο παρουσιάστριες θα δώσουν τη μάχη στη μεσημεριανή ζώνη, προσπαθώντας να κερδίσουν τους περισσότερους τηλεθεατές και δη, τις υψηλότερες τηλεθεάσεις.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», η «Μεσημεριανή Μελέτη» θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Απριλίου. Ωστόσο, λόγω κάποιων τεχνικών θεμάτων, ενδέχεται να πάρει παράταση και να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 23 του μήνα, αν και στο κανάλι της Κηφισιάς τρέχουν να τα ρυθμίσουν όλα.
Η μεγαλύτερη δυσκολία οφείλεται στο ότι η εκπομπή της Ελεονώρας βγαίνει από το ίδιο στούντιο με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η διαφορά μετάδοσης των δύο εκπομπών δεν επηρέαζε τη συγκατοίκησή τους, αλλά τώρα επιβάλλεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στα σκηνικά τους αφού το «Μίλα» θα μεταδίδεται αμέσως μετά το τέλος της «Μεσημεριανής Μελέτης»..
Το μεσημεριανό πρόγραμμα του Star θα ξεκινά με την Ελεονώρα και τους συνεργάτες της on air από τις 13.00 έως τις 15.30, παραδίδοντας τη σκυτάλη στην Τατιάνα που θα κάνει εκπομπή μέχρι τις 17.30, οπότε θα προβάλλεται δελτίο ειδήσεων έως τις 6.00 το απόγευμα.
Στη συνέχεια, από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τις 8.00 παρά το βράδυ θα μεταδίδεται το «Φώτης και Μαρία live» με το δίδυμο Σεργουλόπουλος - Μπακοδήμου.
 Η σημαντικότερη αλλαγή όμως για τους «κατοίκους» στο κανάλι της Κηφισιάς από τη μετακόμιση της Ελεονώρας στη μεσημεριανή ζώνη είναι το κόψιμο της εκπομπής «Made in Star».
Η εκπομπή που παρουσίαζε η Νικολέτα Ράλλη θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ γίνονται προσπάθειες οι περισσότεροι συνεργάτες της παρουσιάστριας να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές του σταθμού.
Η εκπομπή δεν κατάφερε να σταθεί δυνατά απέναντι στον ανταγωνισμό και έτσι τα στελέχη του Star αποφάσισαν τη μετακόμιση για το «βαρύ πυροβολικό τους», την «Πρωινή Μελέτη», ελπίζοντας ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα... τραυματίσει την Ελένη Μενεγάκη στη μάχη της τηλεθέασης. Espressonews

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου