" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

29.3.13

Εγκατάλειψη κλεμμένου τζιπ με 260 κιλά χασίς μετά από καταδίωξη

 Συνολικά 260 κιλά χασίς σε 249 δέματα, μετέφερε προς την Αθήνα, πολυτελές τζιπ, που το ξημέρωμα έπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών. 
Το όχημα δεν σταμάτησε σε έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα, αλλά λίγο αργότερα οι αστυνομικοί το εντόπισαν εγκαταλειμμένο σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Λαμίας- Αθηνών στο 119 χλμ. Ο οδηγός του είχε εξαφανιστεί.
Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι έρευνες στη γύρω περιοχή και λίγο αργότερα μέσα σε χωράφια εντοπίστηκε η μεγάλη ποσότητα χασίς, που μετέφερε.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της αστυνομίας, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε κλαπεί τον Δεκέμβριο του 2011 από την Αθήνα.
Κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, που παρέπεμπαν σε ένα ακριβώς ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε σε Γεωργιανό και στο παρελθόν βρισκόταν στην Ελλάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κάτοχος του οχήματος δηλώνει ότι το αυτοκίνητο δεν κυκλοφορεί πλέον στην Ελλάδα και ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.

Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες, καθώς θεωρούν πως πρόκειται για πολύ μεγάλη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, γεγονός το οποίο προκύπτει και από τη μεγάλη ποσότητα, που μετέφερε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου