29.3.13

Όλη η αλήθεια για το Alter και τις προφυλακίσεις του Γιώργου και του Ανδρέα Κουρή

Γράφει το likavitos.gr
Εκδότες καναλαρχες μεγαλοδημοσιογραφοι μαζί με κάποιους δικαστές και εισαγγελείς ειναι υπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας.

 Γιατί οι μεν πρώτοι κάλυπταν τους κλέφτες πολιτικούς, οι δε δεύτεροι έστελναν στη φυλακή κάθε ελεύθερη φωνή που τολμούσε να αντιδράσει.

Ξέρετε γιατί κλείσανε στη φυλακή τους Κουρηδες;  

Να σας πούμε εμείς: 
Ένας εισαγγελέας όπως είχε υποχρέωση και καθήκον άσκησε δίωξη στον Γιαννικο, μέτοχο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΛΤΕΡ,καθώς και στον γενικό διευθυντή του σταθμού που ειναι υπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή του καναλιού.

Ξαφνικά όμως μια κυρία ανακρίτρια επέκτεινε τη δίωξη εναντίον των Γιώργου και Ανδρέα Κουρή, καθώς και σε δυο άτομα που όλοι απο τους παραπάνω ήταν μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ του σταθμού. 

Οπως αποδείχτηκε απο τη διαδικασία, όχι μόνο δεν συμμετείχαν ποτέ στη διοίκηση του ΑΛΤΕΡ,αλλά ούτε και είχαν πατήσει τό πόδι τους στα γραφεία του καναλιού.

Οι Κουρηδες ηταν απλοι μετοχοι και απο το 2000 που το ΑΛΤΕΡ πουλήθηκε στον Αθανασουλη της altec δεν συμμετείχαν στη διοίκηση του. Ηταν μέτοχοι, όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι μέτοχοι που έχουν μετοχές σε πολλές ελληνικές εταιρίες.

Ελα όμως που κάποιοι ντόπιοι και ξένοι τροικανοι ήθελαν να κλείσουν μέσα τους Κουρηδες για να τρόμοκρατήσουν όλους τους ανθρώπους των ΜΜΕ και να κλείσουν τα μάτια μπροστά στην εθνική, οικονομική και πολιτιστική συμφορά που έρχεται στον τόπο απο τους ξένους αρχιτοκογλυφους...

Και ξαφνικα έρχεται η κυρία ανακρίτρια και επεκτείνει τη δίωξη στα μη εκτελεστικά μέλη, βασικα για να πιάσει τους Κουρηδες με την κατηγορία ότι "πίεζαν με φορτικότητα τον Γιαννίκο το 2011 να μην πληρώνει ΦΜΥ, την περίοδο που το ΑΛΤΕΡ ήταν κλειστό, λόγω απεργιών και που στο ταμείο του καναλιού απο το 2010 όχι μόνο δεν υπήρχε ευρώ για να πληρωθούν οι φόροι αλλά έπι μήνες ήταν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και γι αυτό απεργούσαν.

Τους λίγους μήνες που είχε λειτουργήσει το κανάλι, δούλεψε γιατί ο... αφελής Κουρής πούλησε κοψοχρονιά 2 ακίνητα στην Κεφαλονιά, εισέπραξε 10 εκατομμύρια ευρώ και ό ανόητος τα έβαλε στο κανάλι στην αγωνιώδη του προσπάθεια για να το σώσει και να μην μείνουν στο δρόμο 700 οικογένειες.
Κι έχεις μετά την κυρία ανακρίτρια να αφήνει ελεύθερους όλους τους άλλους μαζί με το γενικό διευθυντη της εταιρίας που υπέγραφε και διοικούσε το ΑΛΤΕΡ μαζί με τον Γιαννικο και προφυλακιζει τους Κουρηδες επειδή, αν τους άφηνε ελεύθερους φοβόταν πως θα... ξαναεκαναν τα ίδια, όταν η ίδιοι δεν ειναι ούτε μέλη στο ΔΣ του αλτερ, ο Γιαννίκος ειναι στη φυλακή και το κανάλι κλειστό εδώ και 2 χρόνια!!!

Ο προεδρος και ο εισαγγελέας του Αρειου Παγου, ο υπουργός δικαιοσύνης και ό Πρωθυπουργός έχουν να πουν κάτι γι αυτό;

Με τέτοια κόλπα και νομικα τερτίπια θα οδηγήσουμε τη χώρα στην ανάπτυξη και την ευημερία;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου