28.3.13

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ

Σαν Ένωση ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Λιμεναρχείου Γυθείου για την φιλοξενία και την συμμετοχή στη προσυνέλευση που πραγματοποιήθηκεσήμερα 28-03-2013 στη Λιμενική Αρχή Γυθείου .
Ανταλλάχτηκαν απόψεις ενστάσεις και προβληματισμοί για το σχέδιονομού ανασύστασης του ΥΝΑ ,για την ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη ,για τις οφειλές από μετακινήσειςπαλαιοτέρων ετών και την οικονομική εξαθλίωση που έχει περιέλθει ο Λιμενικός και η Ελληνική κοινωνία.
Ωστόσο όλα αυτά δεν έχουν σταθεί εμπόδιο για τα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ της Λιμενικής Αρχής Γυθείου να πράττουν καθημερινά το καθήκον τους σημειώνοντας επιτυχίες στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, πολλές φορές  υπερβάλλοντας εαυτών, αφού αστυνομεύουν μια κακοτράχαλη ακτογραμμή 267 χιλιομέτρων.
Σαν Ένωση περιμένουμε πράξεις και το αυτονόητο από την  Ελληνική πολιτεία, να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας του δοκιμαζόμενου  Έλληνα πολίτη, σε μια ευαίσθητη περιοχή όπως είναι η Μάνη με ενέργειες όπως η επάνδρωση και μεταφορά έδρας στο Γερολιμένα του Λιμενικού Σταθμού Δυρού που σήμερα παραμένει στα χαρτιά μη επανδρωμένος από την στιγμή της ίδρυσης του περίπου είκοσι χρόνια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου