" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

30.3.13

Νέο πάρτι διαφθοράς στο ΙΚΑ με ....νέα κόλπα !!!

Μια ακόμα ιστορία διαφθοράς που συνδέεται άμεσα με το ΙΚΑ είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», πριν από περίπου 2,5 χρόνια, ο Α.Κ. (ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτου) απευθύνθηκε στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στα Ανω Λιόσια για να λάβει ασφαλιστική ενημερότητα για το έτος 2010. 
Οι αρμόδιοι υπάλληλοι του διεμήνυσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό εξαιτίας της οφειλής των 59.244,34 ευρώ, η οποία αφορά μη καταβολή εισφορών για περίοδο οκτώ χρόνων, από το 2002 έως το 2010.
Οπως προκύπτει από τη δικογραφία, όλο αυτό το διάστημα ένας λογιστής-"κλειδί" στην υπόθεση, παρουσίαζε στον Α.Κ. πλαστές φορολογικές ενημερότητες. Φυσικά, ο λογιστής ήταν και ο άνθρωπος στον οποίο ο επιχειρηματίας παρέδιδε τα ποσά που προορίζονταν για τις ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων του, τα οποία ουδέποτε έφθασαν στον προορισμό τους.
Το πλέον ύποπτο, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ότι οι πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες έφεραν επίσημες σφραγίδες του ΙΚΑ, γεγονός που, βάσει της δικογραφίας, καταμαρτυρεί ότι ο λογιστής είχε συνεργούς στο ΙΚΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου