28.3.13

«Μμμ! Νόστιμη! Συριζαία αλλά νόστιμη!»

 Επιχειρηματίας που φλέρταρε τη Δούρου!!!
Η Σίβυλλα αποκαλύπτει σήμερα το όχι και τόσο διακριτικό φλερτ επιχειρηματία προς τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, η οποία ατάραχη έφυγε χωρίς να του δώσει σημασία.
Οπως αποκαλύπτει σήμερα στη στήλη της στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, όλα έγιναν όταν τελειώνοντας τη φωτογράφησή της για ξένο μέσο, η κυρία Δούρου είδε στο roof garden γνωστού ξενοδοχείου όπου βρισκόταν, έναν κύριο να της κάνει νόημα να πάει στο τραπέζι του. Γράφει η Σίβυλλα:
Εκείνη του φώναξε «τι θέλετε»;
Επειτα απομακρύνθηκε βιαστικά. Κατάλαβε απλά ότι ο συγκεκριμένος άνδρας (γύρω στα forty something) την φλερτάριζε. Ο Ελλην επιχειρηματίας την είχε «σταμπάρει» από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο roof garden.
Εσκυψε μάλιστα και ρώτησε φίλο του. «Αυτή δεν είναι η βουλευτής που της πέταξε το νερό ο Κασιδιάρης;» Όταν ο άλλος του απάντησε καταφατικά ο γραβατωμένος businessman αναφώνησε: «Μμμ! Νόστιμη! Συριζαία αλλά νόστιμη!»
Ο επιχειρηματίας είναι γνωστός για την προτίμησή του στο κόμμα της Ν.Δ. Τον συνδέει μάλιστα στενή φιλία με ισχυρούς «γαλάζιους» υπουργούς.
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου