29.3.13

4ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας Πελοπόννησσος 13-14 Απριλίου 2013

Η ΦΙΛΠΑ και ο ΣΙΣΑ σας προσκαλούν στο «4ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας», την ετήσια συνδιοργάνωση που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA. 
Στον φετινό αγώνα θα συμμετέχουν έως 60 ιστορικά αυτοκίνητα που θα αγωνιστούν σε θρυλικές «απλές» & «ειδικές» διαδρομές που θα διασχίσουν την Αττική, Κορινθία, Αργολίδα και την Αρκαδία.

Την Παρασκευή 12/4 θα διεξαχθεί ο Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος.

Το Σάββατο 13/4 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού σκέλους. Τα αυτοκίνητα θα κινηθούν σε διαδρομές που θα εναλλάσσονται σε παράκτιους & ορεινούς δρόμους και θα αναμετρηθούν σε απαιτητικές ειδικές διαδρομές. Το 1ο σκέλος θα περάσει από Μελετάκι, Σχίνο & Λουτράκι. 

Μετά θα συνεχίσει για Σουληνάρι, Νεμέα, Γαλατά, Ψάρι, Καλιανούς, Στυμφαλία, Λεβίδι, Μαίναλο και θα τερματίσει στην Βυτίνα, όπου θα γίνει και η μεγάλη ανασυγκρότηση της ημέρας. Απο εκεί θα φύγουν για Δούκα Βρύση, Γυμνό, Μυκήνες και Ναύπλιο, όπου θα θα γίνει ο τερματισμός της 1ης μέρας.

Την Κυριακή 14/4 το πρωί τα πληρώματα θα επανεκκινήσουν προς Αστρος, Αγ.Ανδρέα, Καστάνιτσα & Αγ. Πέτρο. Μετά από σύντομη ανασυγκρότηση θα συνεχίσουν για Βαμβακού, Καρυές, Βούρβουρα και θα κατευθυνθούν τον κλασσικό Αχλαδόκαμπο. Με την συμπλήρωση 650 περίπου αγωνιστικών χιλιομέτρων και την εκτέλεση περίπου 15 ειδικών διαδρομών ακριβείας ο αγώνας θα τερματίσει στο Άργος.

Τη Τετάρτη 17/4 και ώρα 20:00 θα γίνει η δεξίωση απονομής των επάθλων στα εντευκτήρια της ΦΙΛΠΑ στην οδό Κυβέλης 6 Γέρακας.

Για πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από την γραμματεία και τις ιστοσελίδες των δύο συλλόγων www.philpa.gr και www.sisa.gr
peritroxon.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου