" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

28.3.13

Φίλη μου έβαλε 5.000 ευρώ στην τοστιέρα και τα έκαψε κατά λάθος!

Στην αυξανόμενη τάση καταθετών να βγάζουν χρήματα για να τα κρύψουν στο σπίτι τους φοβούμενοι... κούρεμα, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.
Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος με αφορμή τις ουρές έξω από τις κυπριακές τράπεζες, αναφέρθηκε στην περιπέτεια μιας φίλης του.
 Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η συγκεκριμένη κυρία πήγε στην τράπεζα και πήρε 5.000 ευρώ σε πενηντάρικα και αποφάσισε να τα κρύψει πίσω από τις πλάκες της τοστιέρας, για να αποφύγει πιθανή κλοπή. 
Όμως η κοπέλα που της καθαρίζει το σπίτι- χωρίς να το γνωρίζει φυσικά- έβαλε στην πρίζα την τοστιέρα για να φτιάξει ένα τοστ και τα 5.000 ευρώ έγιναν στάχτη και μπούρμπερη.
Ο Γιώργος Παπαχρήστος εστίασε στο περιστατικό προκειμένου να δείξει πόσο μάταιο είναι να αποσύρει κανείς χρήματα από τις τράπεζες λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης καθώς οι κίνδυνοι είναι περισσότεροι όταν τα φυλάει κανείς στο σπίτι του...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου