" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

30.3.13

Πειθαρχική δίωξη στην Καλαμάτα !

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε Πειθαρχική δίωξη κατά της Καλαμάτας για επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ματς με τον Παναιγιάλειο για την Football League 2.
Αναλυτικά η άσκηση Πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα:
"O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς προχώρησε στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ διότι την 24 Μαρτίου 2013 στην Καλαμάτα, όπου διεξήχθη την 15.00 ώρα στο Δημοτικό γήπεδο Καλαμάτας ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2 μεταξύ των ομάδων "ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ" - "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ", την 14.45 ώρα, κατά την άφιξη οργανωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ), με δύο (2) λεωφορεία, μερίδα οργανωμένων φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας (ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ), που βρισκόταν εντός του γηπέδου, επιτέθηκε σε βάρος τόσο αυτών όσο και σε βάρος ιδιωτικών υπαλλήλων ασφαλείας, που βρίσκονταν στην κεντρική θύρα για έλεγχο εισιτηρίων, με ύβρεις και ρίψη λίθων και φιαλών νερού, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο πρόσωπο ο Σπυρόπουλος Παναγιώτης, φίλαθλος της φιλοξενούμενης ομάδας (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ), ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, από το οποίο, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε.
Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14 και 15 παρ. 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/06/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του Ν 3479/2006".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου