14.8.14

Δήμητρα Γαλάνη ! Καλοκαίρι 2014 - Live στην Καλαμάτα στο ……. «Αλλιώς»

Δευτέρα 25 Αυγούστου, Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας 

Φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε στην Καλαμάτα, την Δήμητρα Γαλάνη, να ακούσουμε όλα τα τραγούδια της, αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτά που αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς... Η περιοδεία της θα έχει τον γενικό τίτλο «Αλλιώς» όπως και ο νέος της δίσκος που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου.
Το «Aλλιώς» δίνει τον τόνο όσων παρουσιάζει φέτος η Δήμητρα στη σκηνή. Μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, από αυτές που σπανίως κάνει. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και  που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.  
Οι παραστάσεις που έδωσε το χειμώνα που μας πέρασε στο Passport με αυτό το concept κέρδισαν κοινό και δημοσιογράφους και έδειξαν το δρόμο για τις καλοκαιρινές, επιλεγμένες εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα.
Στην καλοκαιρινή περιοδεία συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. 
Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας  (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Η συναυλία διοργανώνεται με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. «ΦΑΡΙΣ».
Info: faris@kalamata.gr, 2721095611, Κοινωφελής Επιχείρηση «ΦΑΡΙΣ»
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 15 γενική είσοδος και 12 ευρώ για ανέργους
Προπώληση εισιτηρίων:  Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Περισσότερες πληροφορίες: 
Official website:http://www.galani.gr
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
REAL FM | REAL NEWS | real.gr | tvxs.gr | e-tetradio.gr | ertopen.gr | musicity.gr | toradiofono.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου