16.8.14

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που έγινε στο Αστρος : Πατέρας σκότωσε τον 39χρονο γιο του και στη συνέχεια τον έκαψε

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που έγινε στο Αστρος Κυνουρίας και το οποίος συγκλονίζει το Πανελλήνιο. 

Η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία είχε πρωταγωνιστές έναν πατέρα και το παιδί του.
 Οι έρευνες κατέληξαν στον πατέρα του 39χρονου θύματος και όπως αποκαλύφθηκε ήταν αυτός που σκότωσε με καραμπίνα το γιο του και στη συνέχεια τον έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο του και έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της αποτρόπαιας πράξης του.
Οι αστυνομικοί όμως όπου ανέλαβαν την υπόθεση και κάλεσαα τα μέλη της οικογένειας για κατάθεση κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. 
Οι καυγάδες τους όπως αποκάλυψε η μητέρα ήταν σχεδόν καθημερινοί και όπως τους είπε ο γιος του κατέβαινε από την Αθήνα στο χωριό και δημιουργούσε προβλήματα.
 Ο πατέρας κάποια στιγμή δεν άντεξε και ομολόγησε.
Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο κοντά στο βιολογικό καθαρισμό Αστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κι έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι στο πίσω κάθισμα είχε απανθρακωθεί ένα άτομο και από τη φωτιά είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του.
Αμέσως, έφτασε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών, οπότε διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 39χρονο άνδρα κάτοικο Αττικής, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του Αστρους και είχε επιστρέψει πρόσφατα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου