14.8.14

ΦΩΤΟ-Σόδομα και γόμορα με Βρετανούς τουρίστες σε beach party στη Ρόδο

Για μια ακόμα φορά οι Βρετανοί τουρίστες προσέλκυσαν τα φώτα της δημοσιότητας για το ασυγκράτητο ταμπεραμέντο τους και την άκρατη σεξουαλικότητά τους. Έτσι νεαροί Βρετανοί ξεσάλωσαν και πάλι σε παραλία της Ρόδου και δεν δίστασαν να παραδώσουν μαθήματα kama sutra στους παρευρισκόμενους ενός beach party.
orgia1.jpg 

Το beach party είχε διοργανώσει η ποδοσφαιρική ομάδα του Κλεοβόλου, ώστε να μαζέψει κάποια χρήματα για να ανακαινίσει τις υποδομές της στους Πευκούς.
Οι Βρετανοί τουρίστες άκουσαν τη μουσική, είδαν κόσμο μαζεμένο και κυρίως άφθονο ποτό και μπούκαραν στο πάρτι, κάνοντάς το άνω κάτω.
orgia2.jpg
Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Αφού ήπιαν… όλο το Βόσπορο, άρχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις. Κάποια στιγμή όμως τα παιδιά φούντωσαν και δεν δίστασαν να τα πετάξουν όλα έξω και να επιδοθούν σε άγριο σεξ πάνω στην άμμο και μέσα στη θάλασσα.
orgia3.jpg
Μάταια προσπαθούσαν οι άνδρες της εταιρίας security να τους διώξουν από τον χώρο του πάρτι. Εκείνοι δεν καταλάβαιναν τίποτα και ζούσαν στο έπακρο το… πάθος.
orgia4.jpg
Ένα ζευγάρι μάλιστα είχε μπει μέσα στη θάλασσα και… απολάμβανε τον έρωτά του για αρκετή ώρα, χωρίς να πτοείται που είχε γίνει το αξιοθέατο της περιοχής.
orgia5.jpg
Πάντως παρά τα όργια, οι διοργανωτές του πάρτι δήλωσαν ότι ο στόχος επετεύχθη και συγκέντρωσαν ένα ικανοποιητικό ποσό.
orgia6.jpg

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου