5.12.14

"Συνέλαβε " την ιδέα στην Πύλο ! H παντέντα μιας Κρητικιάς που θα σώσει τις μανάδες!

Μια έξυπνη πατέντα που θα σώσει της μανάδες από την δύσκολη θέση όταν θέλουν τα παιδάκια τους κακάκια, έφτιαξε η Αλεξάνδρα Κοπογιάννη, με καταγωγή από την μητέρα της από τον Πλάτανο Κισσάμου.

Το project ονομάζεται «Καθεσάκι» και είναι ένα φορητό γιο – γιό, εύχρηστο και πανάλαφρο, που μπορεί να έχει μαζί της κάθε μητέρα προκειμένου να γλυτώσει από το συνεχές «μαμά κακά!».

Όπως δηλώνει η ίδια η κ. Κοπογιάννη «Η ιδέα για την δημιουργία του καθεσάκι μας ήρθε ένα ωραίο καλοκαιρινό βράδυ στην Πύλο όπου πηγαίνοντας για φαγητό με τα δύο μας παιδιά άρχισαν οι περιπέτειες… όπου ο εφιάλτης της τουαλέτας μεγαλούργησε και πάλι! 
Η γνωστή φράση σε όλους τους απανταχού γονείς «μαμά κακάάάά» ακούστηκε τόσες πολλές φορές εκείνη την βραδιά όπου δεν θυμάμαι τι φάγαμε και αν φάγαμε τελικά. Το μόνο που θυμάμαι με σιγουριά είναι ότι στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να ανακουφιστούν, έμεινα νηστική, με έπιασε η μέση μου και.. κατάβρεξα τα πόδια μου φυσικά».
Το «Καθεσάκι» είναι ελληνικό προϊόν, έχει δοκιμαστεί με επιτυχία από παιδιά ηλικίας 7 ετών στις πιο αντίξοες συνθήκες, στις πιο προβληματικές περιοχές και αποτελεί μία λύση για τους γονείς που θέλουν να λύσουν υγιεινά το πρόβλημα της τουαλέτας των παιδιών τους στους εξωτερικούς χώρους.

Για όσους επιθυμούν παραπάνω πληροφορίες υπάρχει και η σχετική ιστοσελίδα www.kathesaki.gr.

Flashnews.gr 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου