12.9.15

ΒΙΝΤΕΟ - Γυναίκα «έσυρε»... τραμ 17 τόνων στη Σιβηρία!

Έκανε κατορθωτό το ακατόρθωτο και φαίνεται να έσπασε το ρεκόρ... Μία γυναίκα, μόλις 79 κιλά έσυρε ένα βαγόνι τραμ βάρους 17 τόνων, για πέντε μέτρα!

Πρόκειται για την Οκσάνα Κοσέλεβα από το Ιρκούτσκ της Σιβηρίας. Οι ειδικοί έχουν αναλάβει να ψάξουν τα ρεκόρ και να διαπιστώσουν αν πρόκειται για την καλύτερη σχετική επίδοση στη Ρωσία.
Όπως δήλωσε η ίδια, «Η συναισθηματική ανταπόκριση είναι μεγάλη. Πρέπει να αισθάνεσαι πολύ ξεκάθαρα πότε και αν θέλεις πραγματικά, αν το χρειάζεσαι να το κάνεις. Αν δεν το έχεις ανάγκη, θα αποτύχεις στο συγκεκριμένο εγχείρημα».
«Προετοιμαζόμουν να σύρω ένα αεροπλάνο, αλλά τελικά κατέληξα στο βαγόνι του τραμ. Ομολογώ πως δεν ήταν τόσο δύσκολο, όσο περίμενα. Την επόμενη φορά θα το κάνουμε με δύο ή τρία βαγόνια», τόνισε η Κοσέλεβα, η οποία φαίνεται ότι έχει μεγάλες βλέψεις.
Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείπει τον στόχο της να σύρει αεροπλάνο 20 τόνων έτσι ώστε να γραφτεί στο Βιβλίο Γκίνες! Ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αεροπλάνο με αυτές τις προδιαγραφές στο Ιρκούτσκ. Για το λόγο αυτόν, η Κοσέλεβα προγραμματίζει να δοκιμάσει το εγχείρημά της τον επόμενο χρόνο, σε μία αεροπορική επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί σε μία άλλη πόλη της Σιβηρίας, την Tyumen.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου