7.9.15

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;Τσίπρας: Θέλω εντολή για να κυβερνήσω... για πρώτη φορά!

Ακύρωσε ο ίδιος το επτάμηνο που ήταν πρωθυπουργός λέγοντας πως είχε ελάχιστες δυνατότητες να κυβερνήσει - Αναλώθηκε σε νέες υποσχέσεις για «περήφανες πολιτικές» 

Κάποιοι δραπέτευσαν από τις γραμμές μας μπροστά στις δυσκολίες, είπε απόψε στην ομιλία του στην Κοζάνη ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην κίνηση Λαφαζάνη και όσων τον ακολούθησαν, ενώ ταυτόχρονα ζήτησε όχι μια «δεύτερη ευκαιρία», αλλά μια πρώτη, καθώς όπως τόνισε την επτάμηνη περίοδο που ήταν πρωθυπουργός είχε «ελάχιστες» δυνατότητες να κυβερνήσει.

Διεκδικούμε «μια πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσει επιτέλους η Αριστερά» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας ίσως να διαγράψει όσα συνέβησαν στη χώρα το τελευταίο επτάμηνο, όταν κρατούσε ο ίδιος τα ηνία και μάλιστα με σύνθημα «Πρώτη Φορά Αριστερά».

Ο κύριος Τσίπρας αναφέρθηκε ακόμα στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε από την Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι «πατάει γερά στην πραγματικότητα της σημερινής Ελλάδας. Και μαζί με το ρεαλισμό, που χαρακτηρίζει κάθε πρόταση του, είναι, και θέλουμε να είναι, ένα μανιφέστο αγώνα ενάντια στο παλιό. Ενάντια σε πρακτικές και πολιτικές που μας έφεραν ως εδώ».

Τέλος ο κύριος Τσίπρας παραδέχθηκε το κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί και στις τάξεις των ψηφοφόρων του, επιχειρώντας να το αντικρούσει λέγοντας: «Ας μην ξεχνάμε το βασικό: Καμιά απογοήτευση, καμιά αμηχανία, καμιά ιδιώτευση, καμιά διάσπαση, δεν πρόκειται να απαντήσει στο καίριο ερώτημα: Σε ποιον θα εμπιστευτούμε τις τύχες της χώρας; Σε κείνους που την έθαψαν στο χαντάκι; Ή σε κείνους που πάλεψαν και μάτωσαν για να τη βγάλουν»;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου