7.9.15

Ξυλοδαρμός στη Μύκονο: Τι λέει η σύζυγος του 31χρονου που χαροπαλεύει

Ο Βαγγέλης Πέππος από την Κύπρο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο

 - Ο άντρας μου δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, λέει η σύζυγος του θύματος που υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκεται σε κώμα

 - Εξαφανισμένος ο σεκιουριτάς που τον ξυλοκόπησε ανελέητα έξω από γνωστό κλαμπ του νησιού, σε μια υπόθεση που θυμίζει τον άδικο θάνατο του νεαρού Αυστραλού Ντουζόν Ζάμιτ το 2008

Ο άντρας μου δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, λέει συγκλονισμένη, ευχαριστώντας όλους όσοι της συμπαραστέκονται η σύζυγος του Βαγγέλη Πέππου, Αφροδίτη Κλεάνθους.
Με ανάρτησή της στο facebook περιγράφει πώς ο άντρας της έπεσε θύμα ανελέητου ξυλοδαρμού από μπράβο σε beach bar της Μυκόνου: «Ο άντρας μου Βαγγέλης Πέππος, ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο 2 ετών γιός μας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εντατική της Αθήνας σε κώμα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από χτυπήματα από γνωστό σεκιουριτά του πολύ γνωστού και μοναδικού μαγαζιού που αγαπήσαμε πάνω σ'αυτό το νησί. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να 'στε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ'αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου».



Σε άλλη ανάρτηση εξηγεί πως «έχουμε ένα παιδάκι. Και δεν μας απαγόρευσαν την είσοδο. Ημασταν μέσα και διασκεδάζαμε και μας ζήτησαν να φύγουμε από το μαγαζί αφού είχαν κιόλας βγάλει έξω τον Βαγγέλη και τον είχαν χτυπήσει».

Ο ξυλοδαρμός συνέβη το βράδυ της Κυριακής, ενώ έκτοτε ο θερμόαιμος «σεκιουριτάς», παραμένει εξαφανισμένος. Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία και αναστάτωση στο νησί των ανέμων καθώς ο νεαρός Κύπριος Βαγγέλης Πέππος, 31 ετών και πατέρας ενός αγοριού δύο ετών χαροπαλεύει, ενώ η αιματοβαμμένη ιστορία θυμίζει την υπόθεση του Αυστραλού Ντουζόν Ζάμιτ, που, πριν από μερικά χρόνια, είχε γίνει παγκόσμιο θέμα.



Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 23:30 της Κυριακής. Το θύμα, μαζί με φίλους του προσπάθησε να μπει στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ και έτσι ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει».

Για αδιευκρίνιστους λόγους και έχοντας χάσει την ψυχραιμία του και κάθε έλεγχο γρονθοκόπησε ανελέητα το νεαρό ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο μπράβος, μετά τον ξυλοδαρμό, εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Θριάσειο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.



Είχε βγει για ραντεβού με τη γυναίκα του
Ο 31χρονος Βαγγέλης Πέππος, με καταγωγή από την Κύπρο, είναι μόνιμος κάτοικος Μυκόνου και εργάζεται ως ταπετσιέρης. Σύμφωνα με τον πεθερό του, Χρήστο Κλεάνθους, ο άντρας επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί για να βγει βόλτα με τη σύζυγό του έπειτα από πολύ καιρό, αλλά κανείς δεν περίμενε τι θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια του ρομαντικού ραντεβού.

Σύμφωνα πάντα με όσα είπαν στον πεθερό του, ο οποίος είναι γιατρός και πρώην διευθυντής του κέντρου υγείας του νησιού, όλα συνέβησαν όταν προέκυψε μια παρεξήγηση και ο σεκιουριτάς του μαγαζιού του επιτέθηκε, χτυπώντας το κεφάλι του στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.



Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι έχει ένα κάταγμα, ένα τεράστιο αιμάτωμα και τρεις αρτηρίες κομμένες.

«Γιατί το παιδί μας ο νέος Ντουζόν;»
Συντετριμμένοι, πάντως, από τα άσχημα νέα οι γονείς του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου, δεν μπορούν να καταλάβουν τι οδήγησε το χέρι του μπράβου να χτυπήσει με τόση βιαιότητα το παιδί τους, σε μια υπόθεση που κατά τους ίδιους θυμίζει πολύ την περίπτωση του Ντουζόν Ζάμιτ, ο οποίος τον Αύγουστο του 2008 έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση που δέχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου.


protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου