27.11.15

ΕΛΛΑΔΑ 2015 !!! "Γίνονται πόρνες ακόμη και για 2 ευρώ οι γυναίκες λόγω κρίσης"!


Η σοκαριστική έρευνα του Παντείου που δημοσίευσε η Washington Post!

Η οικονομική κρίση φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ τις συνθήκες του σεξ επί πληρωμή στην Ελλάδα.
 
Διαβάζουμε στην Washington Post:
 
Young Greek women are selling sex for the price of a sandwich as six years of painful austerity have pushed the European country to the financial brink, a new study showed Friday.

Το ρεπορτάζ της WP αναφέρεται σε μια έρευνα του Πάντειου Πανεπιστημίου σχετικά με την πορνεία στην Ελλάδα υπό την έξαρση της οικονομικής κρίσης.

Η εν λόγω έρευνα, για την οποία μέσα σε 3 χρόνια συλλέχθηκαν δεδομένα απο 17,000 σεξεργάτριες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, υποστηρίζει οτι οι Ελληνίδες πλέον αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό στην πορνεία στην Ελλάδα, αντικαθιστώντας τις γυναίκες του ανατολικού μπλοκ. 
 
Επίσης η ίδια έρευνα υποστηρίζει οτι το σεξ επι πληρωμή στην Ελλάδα είναι πλέον από τα φθηνότερα που μπορεί να βρει κάποιος σε όλη την Ευρώπη.

Ο Γρηγόρης Λάζος, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πάντειο, είπε στη London Times:

“Μερικές γυναίκες το κάνουν για μια τυρόπιτα, ή για ένα σάντουιτς που χρειάζονται για να φάνε επειδή πεινούν. Άλλες [το κάνουν] για να πληρώσουν φόρους, λογαριασμούς, έκτακτα έξοδα ή για να πάρουν τη δόση τους.

Όταν είχε ξεκινήσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Γ.Λάζο, το σύνηθες ποσό για μια ώρα σεξ με μια πόρνη ήταν γύρω στα 50 ευρώ, ενώ πλέον σύμφωνα με την ίδια έρευνα κάνει 2,12 ευρώ για μισή ώρα σεξ.

O Λάζος δήλωσε οτι μπορεί μεν αυτές οι περιπτώσεις να είναι γύρω στις 400 και άρα λίγες σε σχέση με το δείγμα της έρευνας, ωστόσο πριν την κρίση δεν είχαν υπάρξει ξανα τέτοια δείγματα.

Η έρευνα εκτός των άλλων έδειξε οτι οι ελληνίδες καταλήγουν στην πορνεία σε ηλικία από 17 μέχρι 20 χρονών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου