27.11.15

H ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΚΑΜΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE.

Είπε ότι δεν τόλμησε να πει κανείς όλα αυτά τα χρόνια ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Μίλησε για γλοιώδη…Καμόρα του προέδρου της πάλε ποτέ ΕΠΑΕ Σπύρου Καλογιάννη. 

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από την συνέντευξη του παράγοντα στον Spor fm επισημαίνοντας σχετικά με τις ευθύνες για όσα συμβαίνουν στην κατηγορία:

Έχει ευθύνες η ηγεσία της Football League;
«Ξέρετε κάτι… Έχουμε να κάνουμε με Καμόρα! Αλλά η Καμόρα ήταν διαφορετική, αφού αυτοί είχαν και ντομπροσύνη. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Είναι μια γλοιώδης Καμόρα. Τι να κάνουμε; Αυτή έχει η ζωή. Πώς είναι όταν κάνεις μια επιχείρηση, αλλά δεν σου αρέσει το περιβάλλον και αρχίζεις κάτι άλλο από την αρχή; Έτσι… Ας μου κάνουν μήνυση».

Τι ζείτε κάθε φορά στα ΔΣ της Λίγκας;
«Εκεί μέσα στη Football League δεν ξέρουμε πόσα πληρωνόμαστε, πόσα εισπράττει. Μόνοι τους εκεί 3-4 τα μοιράζονται, τα χωρίζουν. Όταν ζητάμε αναλυτικά στοιχεία, ποτέ δεν μας στέλνουν. Πόσα έξοδα έχει αυτός ο συνεταιρισμός, πόσα έσοδα. Τίποτα. Θα δούμε τώρα μήπως ζητήσουν και ορκωτούς λογιστές να μπουν μέσα και να δούμε τι θα πουν. Ήμουν μέχρι τώρα μέλος. Θα ζητήσω και τα περσινά και τα φετινά. Είναι ο κ. Καλογιάννης, μαζί με κάτι δικούς του, μόνοι τους ράβουν και ξηλώνουν. Τι κάνουν; Τα μισά τα παίρνουν για ασφάλειες, τα μισά για προστίματα. Από τις 180.000 ευρώ που λένε ότι θα πάρουμε, ούτε οι 100.000 δεν φτάνουν σε εμάς, τουλάχιστον στη δική μου την ομάδα. Νομίζω 120.000 ευρώ πήρα πέρυσι. Πέρυσι πήραν συνολικά 7 εκατ. ευρώ και τα περισσότερα τα χρέωσαν ως λειτουργικά έξοδα. Πόσους υπαλλήλους έχουν πια; Είναι γελοία τα πράγματα και πιστεύω κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα ασχοληθεί με τη Football League. Θα είναι αυτοί, θα πηγαίνουν, θα στήνουν κανένα αγώνα και όποιος βγει…».

Δεν υπάρχουν ομάδες στη Football League που να είναι κατά το κοινώς λεγόμενο «υγιείς»;
«Δεν λέω… Υπάρχουν και σοβαρές ομάδες στη Football League. Όπως είναι ο Απόλλων Σμύρνης, κύριος ο άνθρωπος, πληρώνει πάντα στην ώρα του. Φαίνονται οι καθαρές οι ομάδες από τις αδειοδοτήσεις, από χαρτιά, ποιος πληρώνει τις υποχρεώσεις του».

Αφήνετε ανοιχτό ενδεχόμενο να το ξανασκεφτείτε, όταν περάσει η ένταση της στιγμής;
«Ήρεμος είμαι. Δεν είναι κάποια απόφαση εν βρασμώ. Ούτε στο ματς με τον Ατρόμητο θα κατέβω. Από αύριο η ομάδα προπονείται, τα παιδιά σιγά-σιγά να βρουν το μέλλον. Τώρα αν θέλουν άλλοι Λαμιώτες, εγώ για τα επόμενα πέντε χρόνια δεν μπαίνω σε ελληνικό γήπεδο. Όποιος θέλει, εγώ παραχωρώ τις μετοχές δωρεάν, αρκεί να μην μετέχω με τον οποιοδήποτε τρόπο».

Κάποιο τελευταίο σχόλιο θα θέλατε να κάνετε;
«Το παιχνίδι είναι στημένο από την αρχή της χρονιάς. Δυστυχώς, τα εισιτήρια “βγαίνουν” από την αρχή του πρωταθλήματος»
Α.Α.Α

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου