26.11.15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ο αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Μεσσήνης χαιρετίζει τους Μεσσήνιους αγρότες για την δυναμική συμμετοχή τους ,στις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση του αυτονοήτου, δηλαδή του δικαιώματος τους να μείνουν στον τόπο τους, να καλλιεργούν τα χωράφια τους και να μην αποδεχτούν παθητικά τον ξεριζωμό τους. 
    Γι΄αυτό τους καλούμε να συντονίσουμε τον αγώνα μας συνολικά ενάντια στην αντίαγροτική πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης και των κυβερνήσεων.
·           Να γραφτούν μαζικά στον αγροτοκτηνοτροφικό σύλλογο Μεσσήνης που αυτήν την περίοδο οργανώνει το επόμενο βήμα κινητοποιήσεων στο οποίο θα αξιοποιηθεί όποια μορφή αγώνα χρειαστεί για να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική και στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς.
·           Καλούμε όλους τους αγρότες να συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη, στην πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα, στις 10:30 το πρωί.  
Ενώνουμε την φωνή μας με τα εργατικά σωματεία, τις εργατικές οργανώσεις, τις επιτροπές αγώνα, τους άνεργους, τους φοιτητές, τους αυτοαπασχολούμενους. Με όλους αυτούς που έχουμε τον κοινό εχθρό, την ΕΕ, τους Κεφαλαιοκράτες και τις κυβερνήσεις τους. Γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!!!
·           Στις 6 Δεκέμβρη συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό Συντονιστικό στην Λάρισα. Εκεί όλοι οι αγρότες από όλη την Ελλάδα αποφασίζουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας.

Να εμποδίσουμε τα νέα σκληρά μέτρα που προωθούνται με τη νέα ΚΑΠ της ΕΕ και το τρίτο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.  Άλλωστε, γίνεται τώρα καλύτερα αντιληπτό ότι η εφαρμογή αυτών των νέων μέτρων, σε συνδυασμό με τα χρόνια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η ΚΑΠ της ΕΕ, θα επιταχύνει το ολοκληρωτικό ξεκλήρισμά μας και την παραπέρα συγκέντρωση της γης και της παραγωγής στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών - μεγαλοεπιχειρηματιών του αγροτικού τομέα.
Μεσσήνη 26 Νοέμβρη 2015
    η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973500121, 6988995927

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου