26.11.15

ΠΥΛΟΣ - ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ-ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗΣ

Ξεκινάνε οι εργασίες για τη βελτίωση του αρδευτικού δικτύου Χανδρινού- Πλατανόβρυσης, καθώς εχθές το πρωί στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος υπογράφηκε η σχετική σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου κ. Δημητρίου Καφαντάρη και του Εργολήπτη Δημόσιων Έργων κ. Ηλία Ζωντανού.

Πρόκειται για τις εργασίες βελτίωσης του υφιστάμενου αρδευτικού δικτύου Χανδρινού-Πλατανόβρυσης και την κατασκευή νέας δεξαμενής άρδευσης. Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και έχει προϋπολογισμό 615.000,00 Ευρώ, ενώ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κ. Καφαντάρης δήλωσε σχετικά: «Με την έναρξη των εργασιών σφραγίζεται ένα επιπλέον έργο ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία. Οι εργασίες για τη βελτίωση του αρδευτικού δικτύου στις περιοχές του Χανδρινού και της Πλατανόβρυσης είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων και εντατικών ενεργειών, σε συνδυασμό  με τις ώριμες μελέτες, τις οποίες υπέβαλλε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας, έχοντας ως προτεραιότητα την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου